Hardware — June 9, 2022 at 11:59 am

Noul Surface Laptop Go 2, de la Microsoft, disponibil în România din 7 iunie

by

Microsoft anunță disponibilitatea pe piața din România a Surface Laptop Go 2, noua versiune a Surface Laptop Go lansat în octombrie 2020, un produs care și-a propus și a reușit să redea cu succes experiențele ce definesc Windows 11. Începând cu 7 iunie, Surface Laptop Go 2 a intrat în portofoliul de produse Tech Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa.

surface-laptop-go2-microsoftConceput cu meticulozitate pentru a oferi designul și caracteristicile premium ale produselor Surface, într-un format ultra-portabil, noul notebook demonstrează angajamentul asumat de Microsoft în materie de sustenabilitate, de a inova și investi în tehnologii care abordează protecția mediului. Pe lângă SSD, noul Surface Laptop Go 2 are acum mai multe componente ce pot fi schimbate, respectiv monitorul, bateria, tastatura, trackpad-ul, precum și cablul Surflink care ajută la extinderea utilizării dispozitivului.

Surface Laptop Go 2 este un dispozitiv mai rapid decât generația anterioară care oferă echilibru între performanță, autonomie și design. Utilizatorii se pot conecta rapid, cu o singură atingere a capacului și cu Windows Hello prin senzorul de amprente integrat în butonul de Power, pentru securitate sporită.

Noul notebook dispune de un ecran tactil PixelSense Display de 12,4 inch, cu un format 3:2, o camera video HD îmbunătățită, un sistem audio dual care oferă un sunet perfect pentru întâlnirile online și o tehnologie termică ce ajută dispozitivul să rămână silențios atunci când volumul de muncă este ridicat. Experiența de tastare Surface este una premium, cu un key travel mai are cu 30% decât un MacBook Air, completat de trackpad-ul de mare precizie.

Surface Laptop Go 2 cântărește numai 1,12 kg și se bazează pe puterea oferită de procesorul Intel® Core™ i5 din a 11-a generație. Cu o autonomie a bateriei de o zi și încărcare rapidă – noul dispozitiv Microsoft oferă o eficiență IT îmbunătățită, fiind proiectat pentru a fi partenerul ideal pentru atunci când suntem la școală, la birou, la cafenea sau oriunde în alt loc din lume.

surface-laptop-go2-microsoft2Culoarea dispozitivului a devenit, de asemenea, o caracteristică definitorie a designului produsului. Specialiștii Microsoft s-au concentrat pe crearea unui look autentic, sofisticat, expresiv, iar Surface Laptop Go 2 este acum disponibil în 4 nuanțe: Ice Blue, Sandstone, Platinum și Sage.

Sub exteriorul elegant, Surface Laptop Go 2 este primul PC cu nucleu securizat bazat pe Intel de la Surface și permite menținerea unui nivel sporit de securitate, prin inovația de la cip la cloud. Fie că vorbim de utilizarea laptopului la domiciliu sau, pe scară largă, în cadrul unei organizații, Surface Laptop Go 2 este un dispozitiv ușor, compact, ce oferă un plus de flexibilitate și funcționalitate pentru orice angajat. În plus, designul simplu și performant al Windows 11 îmbunătățește productivitatea și capacitatea de concentrare a angajaților.

Începând cu data de 7 iunie, noul notebook Microsoft Surface este disponibil în portofoliul de produse Tech Data România, la prețuri plecând de la 599 dolari, în funcție de configurație.