Evenimente — June 15, 2022 at 1:34 pm

Loredana Niculae, primul om de afaceri din România și Sud-Estul Europei în Forbes Business Council

by

Forbes Business Council este o comunitate care reuneste pe baza de invitatie liderii afacerilor de succes. Loredana Niculae, CEO si fondatorul agentiei de B2B marketing NNC Services, a fost acceptata in Forbes Business Council, una dintre cele mai prestigioase comunitati pentru lideri ai afacerilor de succes din intreaga lume, fiind singura femeie din Romania si Sud-Estul Europei invitata in prestigioasa organizatie.  

Loredana Niculae NNC Service _Outsourcing Stars Gala PolandLoredana Niculae a fost selectata si evaluata atent pe baza experientei vaste ca om de afaceri, dar si a cunostintelor vaste acumulate de-a lungul timpului. Criteriile de evaluare s-au axat pe istoricul afacerilor, ce a cuprins cresterea, realizarile si ariile profesionale.

„Suntem onorati sa o primim pe Loredana in comunitatea noastra”, spune Scott Gerber, fondatorul Forbes Council, din care face parte si Forbes Business Council, completand „Misiunea noastra in cadrul Forbes Council este de a reuni lideri recunoscuti din fiecare industrie pentru a crea o retea organizata, condusa pe principiul capitalului social ce sprijina fiecare membru sa se dezvolte si sa aiba un impact si mai mare in afaceri.”

Ca membru oficial Forbes Business Council, Loredana are acces la o varietate de oportunitati exclusive menite sa o ajute in cresterea influentei si atingerea performantei de varf in afaceri. Ea va colabora cu lideri internationali de afaceri la evenimente dedicate, cat si la intalnirile destinate exclusiv membrilor din comunitate.

Loredana va fi, de asemenea, invitata sa lucreze alaturi de o echipa editoriala experimentata, pentru a-si impartasi experientele profesionale remarcabile in articolele de pe Forbes.com si pentru a contribui, in egala masura, la discutii pe teme critice de afaceri alaturi de alti experti.

Asadar, Loredana Niculae va beneficia de acces exclusiv la serviciile partenerilor de afaceri si suport permanent din partea echipei Forbes Council.

„Ma simt onorata sa fiu prima femeie antreprenor din SE Europei invitata sa fac parte din prestigioasa organizatie Forbes Business Council”, spune Loredana Niculae, precizand: „Aceasta este inca o validare a succesului NNC Services in promovarea si extinderea internationala a sute de companii din domeniul tehnologiei si B2B. Suntem motivati de viziunea comuna pe care o impartasim de a fi una dintre putinele si cele mai bune companii de marketing de tehnologie, conduse de femei. Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa ne oprim aici. Prin initiativa noastra recenta, B2B Academy, ne propunem sa ajutam peste o mie de antreprenori cu afaceri B2B sa isi accelereze cresterea internationala si sa obtina succesul pe pietele vestice in urmatorii doi ani”.  

Loredana Niculae este fondatorul NNC Services, companie de consultanta si automatizare de marketing B2B, cu sedii in Europa si Statele Unite. Ca femeie antreprenor, a ajutat sute de antreprenori si lideri de afaceri sa isi atinga obiectivele ambitioase de extindere internationala, prin programul B2B Academy. Loredana are numeroase certificari in marketing si automatizare martech. A lucrat pentru Microsoft, Gartner, Financial Force, Enea AB, OSF Digital si multe alte afaceri din domeniul tehnologiei care privesc cresterea accelerata a cifrei de afaceri, indrumare strategica, cat si implementarea strategiilor, folosind instrumentele marketingului automatizat.