NEWS — June 17, 2022 at 3:07 pm

Revolut intră pe cinci piețe noi

by

Revolut lansează o versiune simplificată care va fi disponibilă pentru utilizatorii din 5 piețe noi: Sri Lanka, Chile, Ecuador, Azerbaidjan și Oman. Cu Revolut, consumatorii din aceste teritorii vor avea acces la transferuri interne și internaționale rapide, în condiții avantajoase, în siguranță și la cele mai bune rate de schimb valutar.

LitePrelaunch-PR-image-1Clienții din piețele noi vor putea transfera bani către mai mult de 50 de țări și vor deveni parte a comunității Revolut. Obiectivul fintech-ului britanic este ca până la finalul anului să facă disponibile serviciile sale în 90 de piețe și, cu noi funcții adăugate în perioada următoare, să optimizeze modul în care consumatorii dispun de banii lor.

Transferurile între conturile Revolut se vor realiza gratuit, iar cele către alte conturi bancare vor fi comisionate cu 1% (minimum 1 dolar american), pentru clienții din noile piețe. Orice comision de transfer este afișat în mod transparent direct în aplicație, astfel încât utilizatorul să poată vedea costurile asociate și cursul de schimb valutar, pentru transferurile internaționale. Banii pot ajunge la celălalt capăt al lumii în doar câteva secunde sau, după caz, în cel mult 1 zi.

Un instrument perfect adaptat la nevoile expaților și ale studenților, Revolut va ajuta clienții să efectueze transferuri de bani în peste 30 de monede, mai rapid și mai ușor decât serviciile financiare tradiționale. Pe parcursul lunilor viitoare, consumatorii din aceste piețe vor putea să descarce aplicația Revolut și la înregistrare vor opta pentru versiunea simplificată.

Cei care sunt interesați să obțină aplicația se pot înscrie pe o listă de așteptare, iar o parte dintre clienți vor avea acces cât de curând la serviciile Revolut. Aplicația este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store.