Securitate — June 20, 2022 at 5:26 pm

ProVision semnează acordul de distribuție cu Ground Labs

by

ProVision_logo-black_redGround-Labs-logo-rgb

 

 

 

ProVision, distribuitor consacrat în domeniul securității informației, anunță astăzi încheierea unui parteneriat exclusiv cu compania Ground Labs, furnizor important de soluții de descoperire a datelor ce facilitează identificarea, securizarea și anonimizarea datelor existente într-o companie, indiferent de locația acestora – pe servere, desktop-uri sau în cloud.

Prin intermediul acestui parteneriat, ProVision va ajuta companiile din România să-și securizeze datele confidențiale reducând riscul apariției unor breșe de securitate și de a fi ținta unor atacuri cibernetice, cu respectarea reglementărilor de conformitate aflate în vigoare.

Acordul îi conferă companiei ProVision dreptul de a distribui și de a oferi suport pentru produsele Ground Labs în România, respectiv pentru:

Enterprise Recon: O soluție inteligentă de descoperire a datelor ce permite organizațiilor să găsească și să remedieze prin redactare, ștergere securizată, carantină și criptare informațiile de identificare personală (PII) și informațiile confidențiale din cea mai largă gamă de date structurate și nestructurate, fie că sunt stocate pe servere, pe desktop-uri, e-mail și baze de date, locale și în cloud.

Card Recon: Soluția Ground Labs de descoperire a datelor deținătorilor de carduri este instrumentul ales de peste 300 de evaluatori de securitate calificați PCI (QSAs) și investigatori criminaliști PCI (PFI). Precis și eficient, Card Recon este utilizat cu încredere de peste 4.500 de comercianți din 80 de țări ca instrument de descoperire a datelor cardului de credit.

„Suntem încântați să fim distribuitorul exclusiv al companiei Ground Labs. Piața din România are nevoie de o soluție performantă de descoperire a datelor din cadrul unei companii, în special a datelor nestructurate. Angajamentul Ground Labs în ceea ce privește dezvoltarea permanentă a soluțiilor care abordează provocările, complexitatea și acuratețea descoperirii datelor este crucial pentru securitatea și succesul afacerilor de astăzi, nu doar în România, ci în întreaga lume”,  afirmă Andreea Hârza, General Manager ProVision.

Ground_labs„În epoca actuală a muncii hibride, identificarea locațiilor în care se află cele mai importante date ale unei organizații prezintă un deosebit interes”, declară Brett Gribble, Global Channel Sales Director, Ground Labs. „Prin acest acord strategic, afacerile din România își vor gestiona cu încredere datele, indiferent de locul în care acestea se află. Este o oportunitate imensă pentru regiune, Ground Labs fiind o companie inovatoare în acest domeniu.”

Pentru mai multe informații, vizitați www.groundlabs.com.