NEWS — June 21, 2022 at 7:39 pm

Philips Hue combină designul, flexibilitatea și controlul cu noi lumini și accesorii

by

Noua gamă de produse de iluminat inteligent Philips Hue oferă mai multă flexibilitate, control și opțiuni de design pentru locuință.

Philips Hue Go portable table lamp - lifestyle_640x426Noile lansări de produse includ două premiere interesante pentru Philips Hue – primul spot de lumină complet personalizat, cu propria gamă de lumini, și prima veioză portabilă, reîncărcabilă, concepută pentru utilizare în interior și exterior.

Un nou întrerupător inteligent, în culorile elegante de alb sau negru, care aduce pentru prima dată reglarea intuitivă a intensității luminoase prin rotirea cadranului întrerupătorului. Acesta include, de asemenea, posibilitatea de a seta scene de lumină și de a atribui încăperi prin cele patru butoane.

Cu gândul la bunăstarea zilnică, o nouă automatizare „Wake up” din aplicația Philips Hue aduce un efect personalizat și natural al răsăritului de soare în dormitorul dumneavoastră. Automatizarea este concepută pentru a le oferi utilizatorilor senzația de a se trezi în aer liber, sub un cer senin de dimineață. Ea este completată de o nouă lampă reglabilă, concepută pentru noptieră.