Data Center / Storage — June 22, 2022 at 10:48 am

Vertiv obține trei premii care îi certifică poziția de lider în industrie de la Frost & Sullivan

by

Frost & Sullivan awards (1)Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a primit trei premii care îi certifică poziția de lider în industrie de la Frost & Sullivan, cu recunoaștere în EMEA pentru produsele de top din industria centrelor de date modulare prefabricate (PFM) și pentru strategia competitivă și lidershipul demonstrat clienților din industria energiei critice din Asia-Pacific.

„Stimularea inovației și a creșterii este o sarcină dificilă, fiind și mai grea prin prisma imperativelor strategice care forțează schimbarea în prezent, cum ar fi inovațiile disruptive, compresia lanțului valoric, convergența industriei și noile modele de afaceri. În acest context, aceste premii reprezintă pentru Vertiv o realizare și mai importantă”, a declarat Darrell Huntsman, director executiv, Frost & Sullivan.

Pentru determinarea beneficiarului final al premiului, Frost & Sullivan aplică un proces analitic riguros în care evaluaeză mai mulți nominalizați pentru fiecare categorie de premii. Procesul implică o evaluare detaliată a criteriilor de bune practici în două arii pentru fiecare companie nominalizată. Vertiv a excelat în aceste trei categorii datorită abordării sale centrate pe client, produselor versatile integrate în tehnologie și performanței generale.

Potrivit Frost & Sullivan, capacitatea Vertiv de a descoperi nevoile pieței și de a răspunde cerințelor clienților nedeserviți este de neegalat. Compania și-a demonstrat excelența în dezvoltarea de produse și soluții care se potrivesc nevoilor actuale ale pieței și anticipează cerințele viitoare ale clienților. Cu o strategie ambițioasă de poziționare a produselor, Vertiv și-a câștigat o poziție distinctă și un avantaj competitiv semnificativ pe piața centrelor de date, inclusiv în segmentele de colocare, cloud, enterprise și edge.

„Angajamentul față de clienții noștri și dedicarea față de inovație și excelență în industria centrelor de date sunt printre prioritățile noastre de top la Vertiv”, a declarat Rob Johnson, CEO Vertiv. „Ne simțim onorați de faptul că Frost & Sullivan recunosc valoarea adusă de concentrarea asupra clienților și a strategiei noastre de soluții.”

În linkurile de mai jos veți găsi rapoartele Frost & Sullivan de unde veți afla mai multe despre criteriile și analiza efectuată pentru fiecare premiu în parte:

SmartMod Combo _MegaModPremiul Product Leadership 2022Industria centrelor de date modulare prefabricate din EMEA

„Portofoliul de centre de date modulare prefabricate al companiei este construit pe trei piloni cheie: platformă de produse standard, soluții personalizate și design hibrid. Pe parcursul cercetării, a fost evident că la baza strategiei de dezvoltare a produselor Vertiv pentru toate cele trei soluții a existat o temă comună – abordarea punctelor critice ale clienților și a nevoilor în evoluție.”Gautham Gnanajothi, director global de cercetare, Frost & Sullivan.

Premiul Competitive Strategy Leadership 2021Industria infrastructurii energetice critice din Asia-Pacific

„Frost & Sullivan aplaudă capacitatea Vertiv de a-și consolida constant calitatea produselor și de a se dezvolta, în timp ce își modernizează în mod activ ofertele inovatoare și satisface nevoile clienților în mod dinamic.”Iqra Azam, best practices research analyst la Frost & Sullivan.

Premiul Customer Value Leadership 2021Industria UPS din Asia-Pacific

„Rata robustă de retenție a clienților companiei și capacitatea de achiziționare a clienților noi reprezintă o mărturie a standardelor de calitate ale produselor și serviciilor sale. Vertiv și-a asigurat o superbă rețea de parteneri, având un impact de neegalat în industrie.”Iqra Azam, best practices research analyst, Frost & Sullivan.

Vertiv-Frost&Sullivan-Awards