Hardware — June 27, 2022 at 2:00 pm

Noua serie de PC-uri Dell Inspiron, proiectate să vă conecteze cu tot ce e mai important pentru dumneavoastră

by

Dell a prezentat astăzi noua familie Inspiron – în variante disponibile de 13, 14 și 16 inci – care oferă o experiență captivantă în timp ce faceți streaming video, navigați pe rețelele sociale, creați conținut sau vă conectați cu prietenii și familia din întreaga lume.

„Trăim într-o lume în care oamenii, în special generațiile mai tinere, doresc să se conecteze în mod creativ și ușor cu prietenii, familiile și restul lumii – totul cu un simplu click, în timp ce își pun în valoare personalitatea”, a declarat Kevin Terwilliger, vicepreședinte, Inspiron și Vostro, Client Product Group, Dell Technologies. „Această realitate este ceea care a inspirat cel mai recent portofoliu Inspiron, păstrând în același timp productivitatea și calitatea în prim-planul produselor noastre.”

Faceți cunoștință cu noul Inspiron Plus
Proiectate pentru a oferi un plus de performanță, noile laptopuri Inspiron Plus sunt gândite pentru cei care doresc să dea viață proiectelor lor creative și să le împărtășească cu ceilalți.

Inspiron 16 Plus, valabil în nuanța Dark Green, este un laptop puternic care dispune de cele mai recente procesoare Intel® Core™ seria H de generația a 12-a și, opțional, de grafică NVIDIA GeForce RTX 3060, care permite editarea rapidă a fotografiilor și videoclipurilor. Atunci când este configurat cu GPU GeForce RTX 3060, acesta oferă acces la o suită puternică de instrumente NVIDIA Studio, inclusiv aplicațiile Broadcast și Canvas. Treceți de la o aplicație la alta rapid cu noua memorie DDR5 de 4800 MHz, care are o lățime de bandă de 1,5 ori mai mare decât generația anterioară de memorie 3200 DDR4.  Iar datorită măririi cu 15% a suprafeței orificiilor de răcire față de generația anterioară , laptopul poate evacua mai mult aer, astfel încât să funcționeze rapid și fără probleme.

laptop-inspiron-16-7620-pdp-mod07-gn-1280x1280Inspiron 16 Plus are o zonă activă 16:10 mai mare , o rezoluție a ecranului de până la 3k, permițând utilizatorilor să vadă mai mult conținut în timp ce lucrează sau se joacă. Chat-ul video devine și mai confortabil cu cele mai recente tehnologii Inspiron. Camera web FHD încorporată, cu reducere a zgomotului temporal și wide dynamic range, oferă detalii clare. Cele două microfoane captează vocile în mod distinct și vin cu funcții de anulare a ecoului și de reducere a zgomotului ambiental bazată pe AI. Un obturator mecanic de confidențialitate a camerei oferă un plus de securitate.

Inspiron 16 Plus îmbunătățește experiența de vizionare cu Dolby Vision® și Dolby Atmos®. Cu Dolby Vision, profitați din plin de gama dinamică superioară a conținutului HDR, cu negru infinit și imagine strălucitoare. Conținutul din categoria entertainment înregistrat cu Dolby Atmos vă permite să experimentați sunetul exact așa cum a dorit producătorul. Cele patru difuzoare, dintre care două sunt orientate în sus și două sunt orientate în jos, oferă un sunet puternic și clar.

Cum toată lumea petrece din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, este esențial ca ochii să se simtă confortabil. Seria Inspiron Plus este echipată cu ComfortView Plus, o soluție care reduce emisiile nocive de lumină albastră fără a sacrifica culorile reale. Împreună cu tehnologia de reglare a intensității luminoase care elimină pâlpâirea, timpul prelungit petrecut în fața ecranului nu mai pune probleme ochilor dumneavoastră. În plus, aveți la dispoziție cu un touchpad spațios, plăcut atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Materialul edge-to-edge se întinde pe suportul pentru palmă și pe touchpad pentru o suprafață de lucru modernă și netedă.

inspiron_14_plusInspiron 14 Plus este un nou membru al familiei Inspiron, conceput pentru a răspunde nevoilor celor care doresc un Inspiron Plus, dar preferă un format mai mic. Inspiron 14 Plus este disponibil în varianta Dark Green și oferă performanțe impresionante într-un design gândit pentru conectivitatea în mișcare. Configurațiile selectate atât ale Inspiron 14 Plus, cât și ale Inspiron 16 Plus sunt certificate Intel® Evo™.

Inspiron 13, 14 și 16 și Inspiron 2 în 1
Laptopurile Inspiron și 2 în 1 oferă performanțe deosebite pentru nevoile zilnice, fie că este vorba de verificarea e-mailurilor, postarea pe rețelele de socializare sau streaming-ul de muzică și filme. Experiența este personalizabilă, facilitând alegerea caracteristicilor care sunt cele mai importante, cu culori opționale, cititoare de amprente, tastaturi retroiluminate și multe altele.

Noua familie Inspiron este animată de Windows 11 și include mai multe opțiuni pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor, cu procesoare Intel® Core™ de generația a 12-a sau procesoare AMD Ryzen™ seria 5000 cu grafică AMD Radeon™. Familia Inspiron oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege între mai multe opțiuni de culoare – Platinum Silver, Pebble Green sau Light Pink.

Noul portofoliu oferă o experiență captivantă în fața ecranului, cu un raport 16:10 și ramă îngustă pe cele patru laturi pentru mai mult spațiu de vizualizare. Variantele de rezoluție încep de la FHD+. Soluția opțională ComfortView Plus  asigură confortul chiar și atunci când petreceți în fața ecranului perioade lungi de timp.

Având ca scop menținerea familiei și a prietenilor aproape, noile caracteristici permit și mai multă conectivitate. Produsele sunt echipate cu o cameră web FHD încorporată și microfoane duble cu tehnologie de reducere a zgomotului.
Iar pentru o mai mare flexibilitate, noul Inspiron 14 2 în 1 dispune de un touchpad cu 14% mai mare, oferind spațiu suplimentar pentru navigare. Un stilou activ, opțional, oferă o experiență de scriere naturală și precisă.

În conformitate cu obiectivele Dell pentru 2030, compania este preocupată de soluții, materiale și ambalaje ecologice. Noile laptopuri Inspiron și 2 în 1 sunt înregistrate EPEAT Silver în SUA și dispun de vopsea pe bază de apă cu conținut redus de compuși organici volatili (VOC) 100% pe toate părțile vopsite. Componentele ambalajului laptopurilor sunt alcătuite din materiale reciclate în proporție de până la 90%.

Service
Asistența și serviciile sunt disponibile pentru toate noile PC-uri Inspiron, cu opțiunea Premium Support Plus disponibilă pentru Inspiron Plus. Există, de asemenea, opțiunea de a face upgrade la Dell Migrate.

Dell Premium Support Plus oferă un plan cuprinzător de asistență, inclusiv asistență telefonică 24X7, detectarea automată a problemelor, eliminarea virușilor și optimizarea automată a PC-ului. Sunt incluse, de asemenea, reparații pentru daune accidentale și asistență la fața locului în urma diagnosticării de la distanță.
Dell Migrate facilitează mai mult ca niciodată transferul datelor, a fotografiilor, a înregistrărilor personale și a fișierelor importante pe noul PC Dell. Transferați întreaga viață digitală pe noul laptop cu ajutorul instrumentului nostru simplu și automatizat.

Prețul și disponibilitatea produselor
Inspiron 14 Plus și Inspiron 16 Plus sunt disponibile de astăzi în EMEA .
Noile Inspiron 16, 14, 13 și Inspiron 14 2 în 1 sunt deja disponibile în EMEA. Vă rugăm să găsiți detalii vizitând site-ul dell.com.