NEWS — June 28, 2022 at 11:01 am

SAI Certinvest lansează un nou website ȋn relaţia cu investitorii săi

by

SAI Certinvest a lansat un nou site destinat informării, educării şi atragerii de investitori spre fondurile sale de investiţii. Noul website certinvest.ro este un prim pas de modernizare a interacţiunilor dintre SAI Certinvest şi investitori.

logo-certSAI Certinvest pune la dispoziţia investitorilor o vastă bibliotecă de informaţii acumulate de-a lungul celor aproape trei decenii de operaţiuni. Puteţi ȋnvăţa despre avantajele şi riscurile fondurilor de investiţii, strategii de planificare financiară ȋn funcţie de etapa de vârstă şi stilul de viaţă dorit, răspunsuri la cele mai frecvente ȋntrebări din domeniu.

Investitorii au la dispoziţie analize detaliate privind performanţa fondurilor de investiţii administrate de către SAI Certinvest, dar şi posibilitatea de deschidere a unui cont 100% digital, ȋn doar căteva minute, din confortul fotoliului personal, prin intermediul platformei digitale InvestOnline.

Secţiunea de blog oferă zeci de articole despre cum să evităm posibile riscuri investiţionale, cum să beneficiem de finanţări, mituri despre investiţii, dar şi strategii de diversificare a investiţiilor pentru optimizarea randamentelor.