IT Efficiency / Sustainability — June 29, 2022 at 11:51 am

Schneider Electric a fost recunoscut de către Microsoft drept Partenerul anului pentru energie și sustenabilitate în 2022

by

Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a anunțat că a câștigat premiul Microsoft Partner of the Year 2022 pentru energie și sustenabilitate. Schneider a fost selectat printre partenerii Microsoft de top la nivel global pentru soluțiile sale software inovatoare EcoStruxure™, furnizate clienților care au beneficiat de tehnologia Microsoft, inclusiv Azure Cloud și Dynamics 365.

Schneider Electric_Microsoft AwardPremiile Microsoft Partner of the Year răsplătesc partenerii Microsoft care au dezvoltat și furnizat aplicații, servicii și dispozitive remarcabile, bazate pe Microsoft, în ultimul an. Dintre peste 3.900 de propuneri din peste 100 de țări din diferite categorii, Schneider Electric a fost evidențiat pentru furnizarea de soluții și servicii remarcabile în domeniile energiei și sustenabilității.

În 2021, soluțiile Schneider EcoStruxure au ajutat clienții să-și reducă emisiile de carbon cu 84 de milioane de tone, ceea ce înseamnă 347 de milioane de tone economisite sau evitate încă din 2018. Aceste soluții sunt alimentate de cea mai avansată evoluție a Microsoft Azure și ajută clienții să-și atingă obiectivele legate de energie și sustenabilitate prin puterea soluțiilor electrice și digitale.

Olivier Blum, Executive Vice-President Energy Management la Schneider Electric, a declarat: „Premiul Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year 2022 este o recunoaștere extraordinară a impactului colaborativ pe care îl avem, pentru a aborda schimbările climatice. Suntem într-un moment critic. Cu excepția cazului în care se iau măsuri imediate pentru reducerea emisiilor, vom ajunge în curând într-un punct fără întoarcere. Companiile au un rol esențial pentru evitarea acestei situații. De aceea, sunt necesare colaborări precum cea dintre Schneider și Microsoft pentru a supraalimenta eforturile de inovare și pentru a crea tehnologiile necesare care pot schimba evoluția lucrurilor.”

Clienții Schneider Electric care s-au dezvoltat, împreună cu Microsoft, prin furnizarea de soluții și servicii remarcabile:
Green Data Center: Când Microsoft a căutat o soluție end-to-end pentru a proiecta, construi și opera centrele lor de date mai eficient, Schneider a folosit MTWO, platforma emblematică de construcție cloud a RIB pentru a integra toate intrările într-un model federat. Acest lucru a permis Microsoft să creeze un geamăn digital care a furnizat viteza proiectului și cauzalitate în faza de construcție, generând mai multă eficiență cu mai puține aspecte de refăcut și deșeuri reduse.

Conducând ESG prin exemplu în ecosistemul său, Schneider Electric a folosit tehnologia digitală și electrică în propriile clădiri:
IntenCity: Deschisă în 2021, cu o suprafață de 26.000 m2 și găzduind 1.500 de angajați, „Building of the Future” de la Schneider, este de zece ori mai eficientă din punct de vedere energetic decât o proprietate obișnuită, ceea ce o face una dintre cele mai eficiente clădiri din lume. Soluțiile Schneider EcoStruxure cu Azure oferă informații despre clădire prin colectarea a 60.000 de puncte de date la fiecare două minute. Acest lucru permite IntenCity să utilizeze date predictive pentru managementul inteligent al clădirilor și flexibilitatea energetică, pentru fiabilitate și rezistență maximă.

Schneider Electric și Microsoft lucrează împreună de mai bine de 30 de ani. Longevitatea și succesul continuă să fie alimentate de o viziune comună în ceea ce privește eficiența energetică și sustenabilitatea. Capacitatea de a accelera progresul vine din expertiza unică pe care o pot aduce atât Microsoft, cât și Schneider, dar colaborarea este cea care va duce eforturile de sustenabilitate mai departe.

„Sunt onorat să anunț că Schneider Electric este Partenerul Anului în cadrul Microsoft Energy & Sustainability 2022”, a declarat Nick Parker, Corporate Vice President Global Partner Solutions la Microsoft. „Schneider Electric s-a remarcat în grupul excepțional de nominalizați. Am fost extraordinar de impresionați de utilizarea inovatoare a tehnologiilor Microsoft Cloud ca parte a soluțiilor sale software EcoStruxure™.”

Detalii suplimentare despre premiile din 2022 sunt disponibile aici.