Business — July 6, 2022 at 4:41 pm

Exclusive Networks este acum distribuitor Juniper Networks în Europa Centrală și de Est

by

Exclusive Networks, specialist global în securitate cibernetică și infrastructură digitală, a anunțat semnarea unui acord de distribuție cu Juniper Networks, lider în rețele securizate, bazate pe inteligență artificială. Acordul de distribuție va acoperi Europa Centrală și de Est, inclusiv Polonia, România, Bulgaria, Ungaria și țările Adriatice.

Exclusive Networks_Juniper_cooperationPrin acest acord, Juniper și Exclusive Networks își consolidează relațiile strategice și își extind colaborarea pentru a-și ajuta partenerii să profite din plin de oportunitățile de afaceri privind rețelele wireless și cu fir, cloud și soluțiile de securitate.

Exclusive Networks va avea posibilitatea de a distribui partenerilor săi soluții Juniper Mist AI, care utilizează o combinație de inteligență artificială, învățare automată și tehnici de știință a datelor pentru a optimiza experiențele utilizatorilor și a simplifica operațiunile în domeniile de acces wireless, acces prin cablu și SD-WAN.

În același timp, strategia Juniper se pliază pe tendințele actuale – conform BCC Research, cu piață globală AIOps estimată să crească la 9,4 miliarde USD până în 2026, la o rată medie de creștere anuală compusă (CAGR) de peste 26%[1].

„Introducerea soluțiilor Juniper Networks în portofoliul nostru va consolida poziția Exclusive Networks în regiunea ECE de distribuitor competent și obiectiv în domeniul soluțiilor de rețea. În plus, cu un portofoliu de soluții complete de rețea, bazate pe inteligență artificială, putem îndeplini mai bine cerințele partenerilor noștri. Produsele de rețea de înaltă performanță Juniper ne permit să oferim soluții de încredere atât pentru clienții care construiesc sisteme cloud sau sisteme locale DC/ISP, cât și pentru utilizatorii finali enterprise. Oferta noastră în acest domeniu se caracterizează prin securitate de înaltă eficiență și acceptă gestionarea și configurarea rețelei de către administratori”, explică Serban Paduroiu, Business Development Manager, în cadrul Exclusive Networks Technology Romania.

„Exclusive Networks se încadrează perfect în strategia noastră de distribuție, cu parteneri experimentați, folosind abilități excepționale, servicii inovatoare și un ecosistem tehnologic solid. Acest lucru va susține dezvoltarea noastră continuă în sectorul enterprise. Juniper este încântat să continue dezvoltarea parteneriatului nostru la o scară mai largă, oferind un portofoliu complet Juniper partenerilor Exclusive Networks”, declară Sander Groot, Head of EMEA and CALA Channels, Juniper Networks.