NEWS — July 8, 2022 at 1:03 pm

Telekom Romania Mobile susține voluntariatul în rândul Generației Z

by

Telekom Romania Mobile, împreună cu Deutsche Telekom, își propune să susțină voluntariatul în rândul Generației Z, pentru care implicarea în probleme sociale sau de mediu este foarte importantă.

TKRM_GenZ_WhatWeValue#WhatWeValue este o platformă digitală globală cu acces gratuit, la care comunitățile Gen Z angajate social se pot conecta, pot învăța de la lideri cu experiență în acțiuni sociale, își pot amplifica propriile proiecte de voluntariat, pot descoperi oportunități și pot avea șansa de a câștiga un sprijin personalizat și individualizat suplimentar din partea Telekom. Platforma utilizează tehnologia NFT pentru a transforma conectivitatea digitală în valoare reală.

Platforma este deschisă liderilor de proiecte de voluntariat cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, din toată Europa, pentru a-și găzdui propriile proiecte de voluntariat. Proiectele care îndeplinesc criteriile necesare vor fi prezentate în platformă. Printre categoriile diverse pentru care se acceptă proiecte, se numără egalitatea de gen, rasială și socială, apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, schimbările climatice, regenerarea urbană, migrația și multe altele.

Fiecare proiect câștigător va fi sprijinit de Telekom Romania Mobile cu produse în valoare totală de 35.000 de euro.