EDUCATIE / JOB — July 8, 2022 at 3:22 pm

Vodafone România în parteneriat cu AdServio oferă o experiență de educație relevantă și modernă prin Catalogul Digital

by

Pe măsură ce informația este accesată tot mai mult online, procesul de învățământ din România se adaptează noilor condiții economico-sociale pentru o comunicare rapidă și o transparență crescută.

dinamic_F1 copy 2Vodafone România împreună cu partenerul AdServio oferă instituțiilor de învățământ publice și private o platformă online de management educațional pentru a transforma activitățile educaționale, pentru a le face mai simple, mai eficiente și transparente. Astfel, directorii și cadrele didactice vor aloca mai puțin timp activităților administrative, elevii și părinții vor putea urmări evoluția școlară în mod transparent, iar autoritățile publice (inspectorate școlare, Ministerul Educației, primării) vor avea acces centralizat și în timp real asupra situațiilor școlare.

Platforma Catalogul Digital oferă posibilitatea de a crea conturi și profiluri specifice, fiind structurată în mai multe module: modulul dedicat elevilor, modulul pentru profesori, diriginți sau educatori, modulul pentru părinți și modulul destinat autorităților. Directorii și profesorii pot trimite mult mai ușor rapoarte și statistici solicitate de către inspectoratele școlare și pot genera automat situații școlare (foi matricole, adeverințe). Dacă până acum foloseau tone de hârtie cu registre, cataloage și cereri nenumărate, acum aceste procese administrative pot fi operate cu eficiență maximă online, în cadrul platformei Catalogul Digital.

În plus, pe lângă partea administrativă, platforma oferă, desigur, posibilitatea de colaborare elev – profesor sau profesor – părinte online: se pot ține ședințe cu părinții, se pot ține lecții prin diverse aplicații integrate Zoom, Webex, Meet sau Teams, se pot da și corecta temele online, se pot crea grupuri de lucru și videoconferințe tematice (club de lectură, de matematică, de informatică etc.) și se pot transmite diverse informații în mod centralizat și în timp real către aceste grupuri.

Catalogul Digital oferă unităților de învățământ :
• Eficiență prin eliminarea hârtiilor și reducerea birocrației, cadrele didactice și directorii salvând până la 9 ore de muncă administrativă săptămânal;
• Transparență prin oferirea elevilor, părinților, profesorilor, directorilor și celorlalte autorități a unei perspective complete asupra activităților și situațiilor școlare;
• Confort prin utilizarea unei singure platforme online, atât ca aplicație web, cât și ca aplicație mobilă, care centralizează toate activitățile școlare și care conectează toate instituțiile și persoanele implicate în procesul educațional;
• Colaborare sporită prin îmbunătățirea relațiilor dintre profesori, părinți și elevi, asigurând acces rapid și transparent la procesul de învățare.

Află mai multe pe www.vodafone.ro/business.