Networking — July 10, 2022 at 8:43 am

Un upgrade necesar

by

Allied Telesis, lider global în soluţii de conectivitate şi instrumente inteligente de networking, a anunţat recent un upgrade al popularei soluţii de management al reţelei Vista Manager EX, care include integrarea cu platforma Continuum de la Forescout.

vista-manager-montage.pngReţelele actuale de firmă trebuie să furnizeze acces wired şi wireless pentru a spijini resursele digitale, politicile BYOD şi dispozitive terţe precum IoT, camere de securitate şi telefoane IP. Vista Manager este un panou grafic de reţea care simplifică  managementul reţelelor wired, wireless şi wide-area ale firmelor. Conceput iniţial ca interfaţă grafică pentru instrumentul de automatizare a reţelei, AMF, acest nou upgrade ajută Vista Manager să devină o soluţie de management cu adevărat nedependentă de vendor.

Prin integrarea Vista Manager şi Forescout, topologia completă a reţelei şi informaţiile despre dispozitivele endpoint devin disponibile imediat. Vista Manager vizualizează grafic dispozitivele de pe harta dashboard-ului pentru a identifica rapid segmentul de reţea conectat. La orice schimbare de stare, harta se actualizează pentru a oferi continuu informaţii corecte. De pe dashboard sunt lesne accesibile descoperirea de dispozitive active, vizualizarea lor, monitorizarea şi caracteristicile de analizare a traficului.

Vista Manager este disponibil de la Allied Telesis în două variante de instalare. Vista Manager EX este o aplicaţie software standalone ideală pentru implementări de mari dimensiuni. Vista Management Network Appliance este o opţiune hardware preîncărcată în Vista Manager EX şi AMF, fiind potrivită pentru reţelele mai mici, unde esenţială este uşurinţa de utilizare. Integrarea cu Forescout este suportată de la versiunea Vista Manager 3.9.1 în sus.