NEWS — July 13, 2022 at 4:51 pm

Cei mai tari creatori de continut de gaming vor fi premiati la Gaming Video Awards

by

image004Gaming Video Awards dă start înscrierilor în cea de-a treia ediție, competiția continuând să caute și să premieze cel mai bun conținut de gaming pe care streamerii și brandurile îl crează pentru comunitățile lor. Noutatea pe care o aduce ediția din acest an este introducerea unor noi categorii de concurs dedicate sportului electronic (Esports) și jucătorilor profesioniști. Cei care vor să se înscrie în cadrul competiției o pot face accesând www.gamingvideoawards.ro, până pe 5 august.   

Gaming Video Awards își continuă misiunea de a oferi recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și videouri de calitate și o atitudine pozitivă. Și, nu în ultimul rând, Gaming Video Awards identifică și premiază acele branduri care se adresează publicului de gaming.

“Este deja al treilea an în care ne propunem să identificăm cei mai responsabili creatori de conținut și al doilea când invităm brandurile care au creat campanii de gaming să se înscrie în competiție. Anul acesta vrem să aducem în atenția publicului și zona competitivă a gaming-ului, anume esports, prin introducerea unor categorii dedicate comentatorilor de esports și jucătorilor profesioniști de la noi din țară. Esports-ul este o ramură a gaming-ului care crește de la an la an și sperăm ca de la toamnă să fie recunoscut ca sport oficial și în România, astfel încât jucătorii să poată performa în cele mai bune condiții.”, spune Tudor Dăescu, Președinte al Gaming Video Awards.