Mobilitate — July 14, 2022 at 3:26 pm

Vodafone Smart Invoice oferă companiilor o modalitate simplă de emitere și gestionare a facturilor online

by

În aceste zile, tot mai multe procese de afaceri sunt oferite în mediul online, digital. Astfel, utilizatorii au acces la informațiile respective oriunde și oricând prin intermediul Internetului, pe telefon, tabletă, laptop sau desktop. Mobilitatea și accesul imediat la informații sunt o necesitate majoră a tuturor companiilor.

dinamic_F1Vodafone România pune la dispoziția clienților săi o aplicație simplă de facturare, disponibilă online, care permite emiterea și gestionarea facturilor fiscale și a altor documente de plată (facturi proforme, chitanțe, avize) folosite zilnic de către companii.
Folosind Vodafone Smart Invoice, companiile emit facturi simplu și rapid, cu ajutorul unui proces automatizat de facturare recurentă, folosind conexiuni la Internet criptate, iar accesul în aplicație poate fi restricționat în funcție de adresa IP sau în funcție de rolul utilizatorului.

În plus, companiile au la dispoziție arhiva documentelor emise, precum și informații în timp real despre facturile emise și încasările aferente. Pentru plata rapidă a acestor facturi, sunt acceptați la plată majoritatea procesatorilor de card din Romania : PayU, MobilePay, EuPlatesc, Libra Pay precum și PayPal. Aplicația poate fi accesată simultan de către mai mulți utilizatori și permite editarea unui document de către mai multe persoane, marcând ce document a fost editat și de către cine.

Vodafone Smart Invoice ajută companiile prin :
• Scăderea costurilor cu emiterea, livrarea, stocarea și gestionarea facturilor fiscale, facturilor proforme, chitanțelor, avizelor etc.;
• Creșterea productivității, prin emiterea simplă și rapidă a facturilor și automatizarea procesului de facturare, oferind acces în aplicație oricând și de oriunde;
• Creșterea satisfacției clienților prin plata rapidă a facturilor și acceptarea diferitelor metode de plată, scăzând, în același timp, riscul de a efectua greșeli în emiterea documentelor.

Află mai multe detalii pe www.vodafone.ro/business.