Evenimente — July 25, 2022 at 3:52 pm

Difuzoarele de rețea AXIS C15 au câștigat distincția Red Dot 2022

by

Axis Communications anunță căștigarea premiului Red Dot: Product Design 2022 de către seria de difuzoare de rețea AXIS C15.
Proiectate pentru spații publice interioare, puncte de vânzare cu amănuntul, birouri și multe altele, difuzoarele permit utilizatorilor să le folosească ca sistem de adresare publică sau pentru a susține anunțuri live sau preînregistrate. De asemenea, echipamentele pot fi folosite pentru a rula muzică ambientală de fundal.

red_dot_award_2022_c15_pendant_speaker_2206_1700wDispunând de o carcasă minimalistă și solidă, difuzorul poate fi poziționat mai aproape de utilizator, integrându-se cu ușurință în orice peisaj.

„Câștigarea acestui premiu ne onorează și ne responsabilizează. Seria de difuzoare de rețea AXIS C15 este un exemplu excelent în care performanța de top este integrată într-un design modern și minimalist”, a declarat Jonas Sjögren, Industrial Design Manager la Axis Communications.

Decernarea permiului Red Dot a avut loc în data de 20 iunie 2022 la Teatrul Aalto, Opera Essen, iar produsele câștigătoare au fost expuse în Muzeul de Design Red Dot, Essen.

Platformă de evaluare pentru un design bun
Premiul Red Dot: Product Design datează din 1955 și este oferit celor mai bune produse pentru anul respectiv. În 2022, 48 de jurați din 23 de țări au fost din nou fideli motto-ului “În căutarea unui design deosebit”. Grupul internațional de experți este format din specialiști dintr-o mare varietate de sectoare.

Jurații au examinat produsele înscrise în concurs într-un proces care s-a întins pe mai multe zile și au fost ghidați de criterii de evaluare, cum ar fi calitatea formală, ergonomia și longevitatea produsului.

Mai multe informații sunt disponibile la www.red-dot.de.