Internet/Telecom — July 25, 2022 at 4:31 pm

Meta lansează Programul de redresare economică în Ucraina

by

Această inițiativă a fost anunțată în luna mai de către Președintele Meta, Nick Clegg și include o investiție de 1.5M USD pentru a construi o soluție dedicată afacerilor mici și mijlocii din Ucraina. Ca și parte a programului, Meta lansează astăzi un hub dedicat training-ului, oferind diverse resurse educaționale, incluzând cursuri Blueprint, Meta Boost training platform, și povești IMM inspiraționale.

lookaside.fbsbxKateryna Kruk, Regional Public Policy Manager CEE al Meta, a declarat: „Antreprenorii ucrainieni demonstrează faptul că deși este război, nimic nu împiedică dorința de dezvoltare constantă, continuând căutarea unor soluții pentru a rămâne pe linia de plutire în astfel de circumstanțe dificile. În Meta suntem profund impresionați de dedicarea lor și, pentru a ne putea exprima suportul, lansăm Programul de Redresare al Economiei Ucrainei. Antreprenorii vor fi susținuți cu diferite resurse educaționale, instrucțiuni și sfaturi utile referitoare la modalitatea de a gestiona cu success business-ul lor în lumea digitală – totul în limba ucrainiana. În hub-ul educațional am inclus cele mai relevante materiale, ca fiecare să descopere ceva folositor pentru el. Antreprenorii ucrainieni sunt acei oameni ce ne inspiră pe fiecare dintre noi, deci chiar sperăm ca prin această inițiativă să le putem ridica starea de spirit și să îi putem ajuta să atingă înălțimi mari”.

În cadrul noului hub vor fi disponibile multiple workshop-uri, training-uri și diferite resurse educaționale, toate gratuite, precum:
Meta Blueprint – un program educațional global ce permite participanților să îsi extindă cunoștințele și să își dezvolte abilitățile în marketing-ul digital și în social media.
Platforma Meta Boost – vine cu numeroase workshop-uri despre cum să crești în mod eficient imaginea unei companii, creșterea gradului de conștientizare a brand-ului, ținerea legăturii cu clienții și crearea convingerii, dar și despre conținutul captivant.
Povești inspiraționale ale afacerilor ucrainiene de succes.
Informație esențială în ceea ce privește programele de parteneriat, locale.
• Un ChatBot pe WhatsApp, prietenos și ușor de folosit, ce va face procesul de învățare și mai eficient.