Data Center — July 26, 2022 at 3:01 pm

Synology anunţă C2 Object Storage

by

synologySynology a anunțat disponibilitatea lui C2 Object Storage, un serviciu de stocare în cloud, simplu, scalabil și accesibil, perfect pentru companii.

Compatibil cu Amazon S3
Construit nativ cu Amazon S3 API, C2 Object Storage oferă utilizatorilor posibilitatea de a construi o arhitectură sofisticată de stocare a obiectelor și de a utiliza instrumentele și codul existente pentru o varietate de cazuri practice de utilizare, inclusiv construirea unui data lake, găzduirea web și media, rularea și dezvoltarea de aplicații cloud, realizarea de copii de rezervă și restaurarea datelor, precum și crearea de arhive de date.

Browser de fișiere intuitiv
Browser-ul de fișiere intuitiv folosit de C2 Object Storage permite utilizatorilor să încarce mai multe fișiere cu o selecție simplă prin glisare și plasare, gestionând tot conținutul dintr-un portal web. Astfel, fișierele pot fi mai ușor de gestionat și de găsit.

Imagine2Prețuri accesibile

Acest serviciu nu necesita o taxă de solicitare API sau o taxă de ștergere a datelor. Astfel, Synology Object Storage taxează utilizatorii doar pe baza utilizării stocării și a descărcării în majoritatea scenariilor de utilizator.

Imagine3

Cu doar 6.99 USD pe lună, organizațiile pot utiliza 1TB de spațiu de stocare fără taxă suplimentară de transfer.

Pentru orice trafic suplimentar, cum ar fi streaming web sau găzduire web, unde datele trebuie descărcate în mod constant și repetat, C2 Object Storage taxează doar 1 cent pe GB.

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii, accesati – https://c2.synology.com/en-global/object-storage/overview

Incercă noul serviciu de cloud si vei primi gratis un bonus de 15GB  – https://account.synology.com/en-global/register/c2/df413fbd78a14b11b4cf1330acdb1e3d