Data Center / Storage — July 29, 2022 at 4:59 pm

Fujitsu întăreşte fluxurile de lucru cu noul server Primergy GX2460 M1

by

Noul server extinde gama de servere Fujitsu care alimentează fluxuri de lucru de inteligenţă artificială şi de altă natură cu nevoi grafice speciale. Proiectat special pentru fluxuri de lucru intense grafic, noul server optimizează capabilităţile de procesare şi operaţiunile grafice.

J8337_PRIMERGY_GX2460_vr_mood-small-1068x711Cu un raport excelent preţ-performanţă pentru o gamă largă de fluxuri de lucru, serverul dual-socket rack Primergy GX2460 M1 incorporează procesoare CPU AMD EPYC de a doua generaţie şi până la patru unităţi grafice NVIDIA. Cele opt discuri NVMe/SATA garantează stocarea rapidă pentru volume mari de date, în vreme ce cele şase interfeţe de mare viteză PCIe Gen 4.0 suportă opţiuni grafice, de stocare şi de networking pentru extindere flexibilă.

Cu un factor de formă compact, acest server versatil este proiectat pentru eficienţă energetică, asigurând un cost total de deţinere mai redus. Este facil de gestionat împreună cu alte elemente de infrastructură de centru de date prin intermediul Fujitsu Software Infrastructure Manager.

Oliver Delachapelle, Head of Category Management Products Europe, Fujitsu, a declarat: „În lumea de astăzi datele sunt esenţiale pentru toate domeniile industriale, indiferent de dimensiunea firmei. Organizaţiile trebuie să transfere datele mai rapid, să stocheze mai multe date şi să le proceseze în toate mediile posibile, indiferent că e vorba de marginea reţelei, centrul de date sau cloud. Procesarea cu accelerare grafică este platforma necesară pentru a realiza toate acestea în mod inteligent. De aceea, noi am extins portofoliul Primergy cu modelul GX2460 M1, o soluţie nouă, de ultimă generaţie, potrivită pentru toate nevoile clienţilor legate de fluxuri de lucru AI, grafice, HPC şi VDI. Prin fructificarea puterii crescute de procesare, firmele vor putea extrage mai multe din datele deţinute, vor putea descătuşa noi oportunităţi şi îşi vor putea duce la îndeplinire cele mai ambiţioase strategii de creştere bazată pe date.”