Networking — August 2, 2022 at 1:10 pm

O actualizare de viitor

by

Allied Telesis, unul din cei mai importanţi furnizori globali de soluţii de conectivitate şi instrumente inteligente de networking, a anunţat recent realizarea unei actualizări a soluţiei populare de management al reţelei Vista Manager EX pentru a include integrarea cu platforma Continuum aparţinând companiei Forescout. Această actualizare permite clienţilor să se bucure de capabilităţile platformei Forescout legate de securitatea şi gestionabilitatea reţelelor.

vista-manager-montage.png(1)Reţelele actuale trebuie să ofere acces clasic şi wireless pentru a suporta resurse digitale, politici BYOD şi dispozitive terţe precum IoT, camere de securitate şi telefoane IP. Ca atare, pentru a gestiona cu succes acest mediu complex, organizaţiile trebuie să găsească modalităţi de a colecta, vizualiza şi controla activele reţelei fără a împovăra în plus personalul operaţional.

Soluţia Vista Manager de la Allied Telesis este un panou grafic care simplifică managementul reţelelor wired, wireless şi wide-area ale organizaţiei. Concepută iniţial ca interfaţă grafică pentru instrumentul de automatizare a reţelei lansat de Allied Telesis, Autonomous Management Framework (AMF), această ultimă actualizare întăreşte Vista Manager.

Platforma lansată de Forescout, care e folosită de companii Fortune 1000 şi organizaţii guvernamentale, identifică în mod continuu, segmentează şi întăreşte conformitatea fiecărui element conectat peste orice tip de reţea eterogenă.

Integrarea Forescout şi Vista Manager oferă următoarele beneficii: integrarea de tip plug-in pentru instalarea platformei Continuum, detectare automată a dispozitivelor din reţea prin folosirea tehnologiei agentless Forescout de descoperire, adăugare automată a dispozitivelor descoperite la topologia reţelei, disponibilitate directă a informaţiilor despre dispozitive şi statusul lor din tabloul de bord Vista Manager.

„Suntem încântaţi de realizarea acestei integrări cu un lider industrial precum Forescout”, a declarat Rahul Gupta, Chief Technology Officer, Allied Telesis. „Capabilităţile platformei lor sunt unice, iar împreună cu capabilităţile soluţiei noastre Vista Manager dispunem acum de o soluţie puternică pentru organizaţii, care e foarte uşor de utilizat”.

Vista Manager este disponibil în două variante de instalare. Vista Manager EX este o aplicaţie software de sine stătătoare pentru implementări de dimensiuni mai mari. Vista Management Network Appliance este o variantă hardware preîncărcată în Vista Manager EX şi AMF, fiind potrivită pentru reţelele mai mici, unde cheia este reprezentată de uşurinţa de utilizare. Integrarea cu Forescout este suportată de la versiunea Vista Manager 3.9.1. în sus.