MANAGEMENT — August 4, 2022 at 2:13 pm

Consiliul de Administrație Xerox îl numește pe Steven Bandrowczak în funcția de Director Executiv

by

Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) a anunțat numirea lui Steven Bandrowczak în funcția de Director Executiv.

Steve s-a alăturat echipei Xerox în 2018 în calitate de președinte și director de operațiuni al companiei și a ocupat funcția de CEO interimar de la moartea lui John Visentin, în iunie 2022. În calitate de președinte și COO, Steve a fost responsabil pentru dezvoltarea și implementarea unei strategii globale pentru operațiunile de software și inovare ale Xerox, precum și pentru funcțiile de asistență pentru afaceri ale companiei, inclusiv strategia de afaceri, livrarea de produse și servicii, facturarea clienților și tehnologia informației. Steve a fost, de asemenea, președinte al Xerox Holdings Corporation și a servit ca președinte al CareAR.

„Steve a demonstrat, de-a lungul timpului, că poate obține performanță prin utilizarea platformelor digitale, pentru a crește cota de piață, dar și profitabilitatea”, a declarat James Nelson, președintele Consiliului de Administrație al Xerox. „De asemenea, el a preluat inițiativa atunci când Xerox a avut cea mai mare nevoie și și-a demonstrat capacitatea de a conduce cu pasiune și empatie. Consiliul are încredere deplină că Steve este liderul potrivit pentru a conduce Xerox de acum înainte.”

„Sunt impresionat de decizia Consiliului de a mă numi Director Executiv”, a spus Steve Bandrowczak. „Văd un potențial semnificativ pentru compania noastră și sunt onorat să lucrez alături de toți colegii mei din Xerox, pe măsură ce construim drumul către un viitor prosper.”

Steven Bandrowczak_XeroxSteve s-a alăturat echipei Xerox în 2018, după cariera sa la Alight Solutions, unde a fost director de operațiuni și managementul informației, responsabil pentru lanțul global de aprovizionare al companiei, servicii partajate, dezvoltare de produse, transformare digitală, creanțe, strategie și operațiuni IT, managementul riscului și imobiliare.

Înainte de experiența sa la Alight Solutions, Steve a fost președintele Telecommunication Media and Technology la Sutherland Global Services. Anterior, a ocupat funcția de vicepreședinte senior pentru Global Business Services la Hewlett-Packard, unde a transformat organizația sa de servicii partajate, cu 16.000 de angajați, într-o operațiune extrem de eficientă, cu accent pe automatizare, business intelligence și optimizarea muncii. În plus, Steve a condus practica de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în cadrul Enterprise Services Group.

De-a lungul carierei sale, Steve a deținut poziții de conducere de nivel superior pentru diverse companii globale, inclusiv Avaya, Nortel, Lenovo, DHL și Avnet.