Hardware — August 8, 2022 at 11:41 am

WEROCK introduce două noi notebook-uri robuste

by

WEROCK anunță lansarea a două notebook-uri robuste. Laptopurile puternice și inovatoare au fost concepute pentru utilizarea profesională și industrială cu sarcini complexe într-o mare varietate de locații în care sunt necesare performanțe puternice și o fiabilitate deosebit de ridicată. Acestea sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație (până la i7) și până la 32 GB de memorie RAM, sunt compatibile cu noul standard Wi-Fi 6 WLAN și au trecut cu brio cele mai dure teste.

WEROCK-RockbooksNoile laptopuri Rockbook X540 și X550 G2 răspund cerințelor profesioniștilor din domeniul serviciilor de teren din numeroase industrii. Asta pentru că Rockbook X540 și X550 G2 sunt concepute tocmai pentru astfel de situații: vin cu o serie de caracteristici avansate de comunicații – inclusiv opțiuni pentru LTE și 5G (așteptate în iarna anului 2022). Acestea pot fi utilizate cu toate sistemele majore de navigație GPS,dispun de Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 și oferă, de asemenea, numeroase interfețe, cum ar fi trei porturi USB 3, HDMI și un port serial.

Acestea rulează cele mai recente versiuni Windows 11 Pro și procesoare Intel® Core™ UP3-Series din a 11-a generație (i5 și i7), împreună cu grafică integrată Intel® Iris® Xe și până la 32 GB de memorie DDR4. Rezultatul este o performanță excelentă pentru o gamă largă de scenarii de utilizare intensivă a datelor și/sau a graficii, fiind în același timp economic din punct de vedere al consumului de energie.

Ambele dispozitive dispun de opțiuni de extindere excelente: Memoria principală NVMe este disponibilă în diverse configurații de până la 1 TB, un slot pentru hard disk permite extinderea cu încă 5 TB a capacității de stocare, iar transferul flexibil de date este posibil prin intermediul slotului pentru carduri SDXC.

Afișajele Full HD de 14 sau 15,6 inchi (700 nits) asigură o lizibilitate perfectă a ecranului pe timp de noapte și în lumina puternică a soarelui. De asemenea, modelele sunt disponibile opțional cu un ecran tactil acționat de mănuși. Rockbook X540 și Rockbook X550 G2 oferă, de asemenea, cele mai recente caracteristici de securitate fizică și de protecție a datelor. Un modul discret TPM 2.0, hard disk-uri opționale cu autocriptare și tehnologia integrată Device Protection Technology cu Boot Guard contribuie la protejarea sistemului. Un senzor de amprentă digitală deja inclus în pachetul standard de livrare sprijină autentificările securizate prin Windows Hello, în timp ce fanta integrată Kensington Lock protejează stația de lucru împotriva furtului.

Laptopurile complet robuste sunt ușoare și compacte pentru clasa lor, cântărind doar 2,85 și, respectiv, 3,3 kg. Datorită mânerelor de transport integrate, dispozitivele sunt foarte confortabile chiar și în timpul transportului. Pentru zilele lungi de lucru, Rockbook X540 și X550 G2 sunt dotate cu două baterii: o baterie de 46,6 Wh cu schimbare la cald și o baterie suplimentară fixă de 14,8 Wh. Dispozitivul rămâne complet funcțional în timp ce bateria este înlocuită. Designul compact și cele două baterii înlocuibile la cald fac ca ambele modele să fie ideale pentru utilizarea extinsă pe teren.

Rockbook X540 și X550 G2 sunt robuste pentru toate rigorile serviciului pe teren: sunt rezistente la praf și apă IP65, îndeplinesc standardele militare (MIL-STD-810G) pentru temperatură, umiditate și vibrații, sunt testate pe 26 de fețe pentru căderi de la 122 cm. De asemenea, acestea sunt adecvate pentru utilizarea la temperaturi extreme de la -20°C la +60°C. Acest lucru garantează cel mai înalt nivel de performanță și fiabilitate.

Caracteristici ale Rockbook X540 și X550 G2
• Notebook robust pentru utilizare profesională
• Procesoare puternice Intel® Core™ i5/i7 din a 11-a generație.
• Ecran Full HD lizibil în lumina soarelui și ecran tactil capacitiv opțional
• Caracteristici de securitate îmbunătățite pentru întreprinderi cu TPM 2.0, blocare Kensington,
memorie detașabilă și senzor de amprentă digitală
• Până la 32 GB de memorie RAM DDR4 și 1 TB GB M.2 SSD de stocare
• Slot de expansiune pentru un al doilea hard disk de până la 5TB sau pentru expansiuni bazate pe
proiecte
• Windows 11 Pro inclus
• Porturi multiple, inclusiv Gigabit Ethernet și RS232
• Rezistență la șocuri, vibrații și căderi în conformitate cu MIL-STD-810G
• Ideal pentru medii dificile, deoarece este rezistent la apă și la praf IP65
• Rezistă la căderi de la peste 1,2 m
• Baterie schimbabilă la cald pentru funcționare neîntreruptă
• Senzor GPS/GNSS uBlox încorporat
• Conectivitate 4G LTE opțională
• 2×2 MU-MIMO 802.11ax dual-band WLAN (certificat Wi-Fi 6)
• Interval de temperatură extins între -20° C și +60° C
• Emisiile de CO2 provenite din producție și logistică sunt complet compensate

„Notebook-urile Rockbook X540 și X550 G2 sunt foarte potrivite pentru implementările pe teren, în industrie sau pe șantierele de construcții care necesită o soluție robustă, dar puternică și extensibilă”, a declarat Markus Nicoleit, director general al WEROCK. „Odată cu lansarea pe piață a notebook-urilor mobile complet robuste Rockbook X540 și Rockbook X550 G2, WEROCK își extinde segmentul de computere mobile robuste cu cel mai recent pachet complet, cu multă putere și fiabilitate superioară”, continuă Nicoleit.

Protecția climei, reducerea emisiilor de CO2 și orientarea durabilă a lanțului de aprovizionare devin, de asemenea, din ce în ce mai importante în industria IT. Deși producția de calculatoare neutre din punct de vedere climatic nu este posibilă, producătorul promite totuși neutralitatea climatică a produselor sale.

Componentele și furnizorii sunt verificați în mod regulat în ceea ce privește compatibilitatea cu obiectivele climatice ale companiei. În plus, progresele și eșecurile sunt raportate public în mod regulat. Emisiile inevitabile rezultate din producția și logistica laptopurilor sunt compensate prin proiecte Gold Standard.

Rockbook X540 și Rockbook X550 G2 vor fi disponibile din septembrie 2022 și pot fi achiziționate prin vânzări directe sau prin partenerii de distribuție. Mai multe informații sunt disponibile la https://www.werocktools.com/rugged-notebooks/. Pentru a extinde rețeaua de vânzări, casele de sisteme interesate pot contacta WEROCK pentru înregistrarea ca partener. WEROCK oferă partenerilor săi un serviciu premium exclusiv care acoperă întreaga gamă de servicii, precum și condiții competitive.