NEWS — August 17, 2022 at 12:40 pm

Tradiția promoțiilor de toamnă continuă cu „Back 2 School”

by

Back 2 SchoolDIGI anunță campania tradițională de toamnă „Back 2 School”, prin care oferă o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 9 luni, la portarea în rețeaua mobilă DIGI. Promoția se adresează tuturor clienților, persoane fizice și se poate efectua atât din prepaid, cât și din postpaid.

Astfel, abonații care își portează numărul la DIGI în perioada 16-31 august, beneficiază de super prețuri atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât și Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate* DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Oferta poate fi activată atât pe site-ul DIGI.ro, din pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).