Hardware — August 23, 2022 at 2:17 pm

Lansarea XPS and Dell Pro Webcam!

by

XPS 13 2-in-1 w/ Folio [1.099 USD: Disponibil din 30 august pe Dell.com, cu livrări și în alte regiuni în săptămânile care vor urma. În România îl așteptăm la final de octombrie.

Imagine1
Pentru clienții care acordă prioritate versatilității, cum ar fi studenții și antreprenorii, XPS 13 2 în 1 vă permite să treceți fără probleme de la muncă, la școală, divertisment și la multe altele. Completați experiența utilizării acestui 2 in 1 cu un XPS Folio și un XPS Stylus opționale.

Astfel, treceți cu ușurință de la modul de consum la cel de productivitate completă prin atașarea XPS Folio magnetic și vă bucurați de o experiență naturală de scriere și schițare cu XPS Stylus.  Disponibil în Sky cu Wi-Fi 6e la lansare.

*Modelul XPS 13 2-in-1 cu 5G și Slate va fi disponibil la vânzare la o dată ulterioară.

XPS 13 Plus Developer’s Edition [1.299 USD – in functie de tara]: Disponibil din 18 august pe Dell.com și ulterior în alte regiuni în săptămânile următoare

Imagine2Primul PC OEM care a fost certificat pentru Ubuntu 22.04, modelul emblematic Dell XPS 13 Plus Developer’s Edition este disponibil preinstalat cu Ubuntu 22.04 LTS. Programul de certificare Ubuntu ne asigură că toate componentele unui computer certificat funcționează conform așteptărilor, astfel încât utilizatorul poate fi sigur că va avea parte de cea mai bună experiență. Dispozitivele certificate includ, de asemenea, software sau drivere specifice care diferă de distribuția implicită, acolo unde este necesar.

Acestea sunt definite într-un meta-pachet care instalează automat configurația optimă, drivere și kernel pentru a oferi cea mai bună experiență pe dispozitivul respectiv. Pentru o prezentare completă a noilor caracteristici ale Ubuntu 22.04 LTS, citiți notele de lansare și anunțul oficial.

Dell Pro Webcam (WB50523) [134,99 USD – in functie de tara]: Disponibilă global din 18 august pe Dell.com

Imagine3Dell continuă să își extindă portofoliul de dispozitive de colaborare personală pentru a răspunde nevoilor variate ale muncii hibride (printre exemplele recente se numără Dell Speakerphone și Dell Slim Conferencing Soundbar). Ca o continuare a lansării camerei web Dell UltraSharp Webcam 4K, adăugăm în portofoliu Dell Pro Webcam. Această cameră web QHD 2K de calitate profesională oferă cea mai bună calitate a imaginii din lume la clasa sa, peste cea a unei camere web FHD (1080p), în orice condiții de iluminare.

Senzorul STARVIS™ de la Sony și obiectivul cu elemente multiple oferă o claritate de cristal a imaginii. Combinația dintre Digital Overlap HDR și Facial Detection Auto Exposure optimizează imaginea, astfel că veți arăta întotdeauna bine.

Imagine4Imagine5Procesarea avansată a semnalului de imagine și reducerea zgomotului 3D/2D corectează automat imaginile granulate, asigurându-vă că veți arăta cât mai bine – chiar și în condiții de iluminare slabă. Funcția inteligentă AI Auto Framing a camerei web asigură că veți fi întotdeauna centrat în cadru.

Această cameră web cilindrică cu aspect elegant dispune, de asemenea, de un microfon încorporat cu reducere a zgomotului pentru o comunicare clară, de un capac magnetic al obturatorului pentru confidențialitate și de o clemă de montare încorporată pentru a fi atașată cu ușurință la un monitor, la un notebook sau fixată pe un trepied.  Compatibilă cu sistemele de operare Windows și Mac, această cameră web funcționează bine cu toate platformele UC principale și este certificată Microsoft Teams și Zoom. Totodată, exploatați la maximum  capabilitățile camerei web cu ajutorul Dell Peripheral Manager, care vă permite să personalizați setările, cum ar fi câmpul de vizualizare, luminozitatea, claritatea, contrastul și saturația, în funcție de preferințele dvs.

1 Bazat pe un studiu independent realizat la comanda Dell cu utilizatori experimentați de camere web. Participanții au evaluat luminozitatea, saturația culorilor și claritatea imaginilor video transmise în direct în cadrul unei întâlniri web cu camera web Dell Pro Webcam – WB5023 și cu principalele camere web externe 2K pentru conferințe personale ale concurenței, în condiții de iluminare uniformă, cu contrast scăzut și ridicat. Aprilie 2022.