MANAGEMENT — August 23, 2022 at 2:39 pm

Vertiv o numește pe Cheryl Lim în funcția de Director de Resurse Umane

by

Cheryl-Lim-Vertiv-Noul director de Resurse umaneVertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a numit-o pe Cheryl Lim în funcția de Director de Resurse Umane. Lim va raporta direct CEO-ului Rob Johnson și va conduce dezvoltarea și execuția strategiei de resurse umane în sprijinul obiectivelor de afaceri ale companiei Vertiv.

Lim are peste două decenii de experiență în conducerea echipelor de resurse umane, în sprijinul transformării organizaționale și în furnizarea de informații bazate pe date pentru operațiunile globale de resurse umane în domeniul producției. Înainte de a se alătura Vertiv, Lim a petrecut peste 20 de ani deținând diferite poziții de conducere în domeniul resurselor umane la Honeywell și, cel mai recent, a fost vicepreședintele de Resurse Umane la ITT Inc.

„Cheryl este un lider desăvârșit, cu o experiență vastă în dezvoltarea și implementarea viziunii, strategiei și rezultatelor de HR la nivel înalt”, a spus Johnson. „Cunoștințele sale extraordinare, susținute de un istoric de succes în conducerea echipelor, dobândirea de talente și gestionarea schimbării în marile companii globale, vor sprijini cultura de înaltă performanță care este coloana vertebrală a Vertiv.”

„Liderii Vertiv au o viziune pentru creșterea și bunăstarea angajaților care se aliniază perfect cu filozofia pe care am urmat-o în cei peste 20 de ani în conducerea resurselor umane”, a spus Lim. „Sunt încântată să am oportunitatea de a lucra cu o echipă cu gândire vizionară și de a implementa strategii pentru a ajuta Vertiv să susțină organizația.”

Lim a obținut o diplomă comună de licență în germană și studii de management de la Universitatea din Leeds și un master în administrarea afacerilor de la Pepperdine Graziadio Business School.