Cloud Computing / Edge — August 30, 2022 at 9:56 am

Dell Technologies oferă inovații în premieră în industrie împreună cu VMware pentru soluțiile Multicloud și Edge

by

Dell Technologies (NYSE: DELL) prezintă noi soluții de infrastructură, concepute împreună cu VMware, care oferă o mai mare automatizare și performanță pentru organizațiile care adoptă strategii multicloud și edge.

„Clienții ne spun că doresc să fie ajutați să își simplifice strategiile multicloud și edge, în timp ce caută să obțină mai multă eficiență și performanță din partea IT “, a declarat Jeff Boudreau, președinte, Dell Technologies Infrastructure Solutions Group. „Dell Technologies și VMware au numeroase inițiative comune de inginerie care acoperă domenii IT de bază, cum sunt multicloud, edge și securitate, pentru a-i ajuta pe clienții noștri să gestioneze mai ușor și să obțină valoare din datele lor.”

Datele și aplicațiile de business continuă să crească în mediile multicloud, alcătuite din locații edge, cloud-uri publice și IT on-premises. Multe organizații au adoptat deja o abordare multicloud, iar numărul de aplicații care rulează edge va crește cu 800% până în 2024.

„Cercetările globale ale IDC arată că multe organizații se luptă să echilibreze complexitatea și costurile în creștere rapidă ale operațiunilor din centrele de date, edge și cloud cu cererea continuă pentru o mai bună integrare a datelor, securitate și performanță a aplicațiilor”, remarcă Mary Johnston Turner, IDC research vice president, future of digital infrastructure agenda. „Aceste organizații recunosc nevoia unui model operațional coerent, strâns integrat cu platformele de infrastructură care să susțină sarcini de lucru sofisticate, bazate pe date la scară largă.”

Dell VxRail oferă performanțe mai mari și cele mai mici sisteme edge
Dell prezintă mai multe sisteme VxRail noi și progrese software care îmbunătățesc performanța on-premises și edge, inclusiv singura soluție DPU bazată pe HCI proiectată în comun cu VMware.

Îmbunătățirea performanțelor sistemului. Ca urmare a colaborării cu VMware și a inițiativei sale Project Monterey, sistemele VxRail suportă noul software VMware vSphere 8, care a fost re-arhitecturat pentru a funcționa pe DPU. Clienții pot îmbunătăți performanța aplicațiilor și a infrastructurii de rețea și pot îmbunătăți TCO prin mutarea acestor servicii de la CPU-ul unui sistem pe noul DPU încorporat.
Susținerea unor sarcini de lucru solicitante: Anumite sisteme VxRail suportă acum noua vSAN Enterprise Storage Architecture (ESA) de la VMware. Cu o îmbunătățire de până la 4 ori a performanței vSAN3, clienții pot susține mai bine aplicațiile solicitante, critice.
Cele mai mici sisteme edge. Nodurile modulare robuste VxRail oferă performanță și scalabilitate ridicate în cel mai mic factor de formă al sistemului de până acum. Nodurile modulare sunt ideale pentru cazurile de utilizare edge, inclusiv în domeniile sănătate, energie, utilități și orașe digitale, datorită martorului hardware integrat VxRail, primul din industrie4 care permite implementarea în locații cu latență ridicată și lățime de bandă redusă.

dellemc vxrail„Cererea din ce în ce mai mare de servicii de infrastructură definite prin software pentru rețele, stocare și securitate cer și mai mult de la CPU-urile deja solicitate. Pe măsură ce sunt integrate mai multe aplicații cu utilizare intensivă a resurselor, este nevoie de o reimaginare a arhitecturii centrelor de date pentru a susține pe deplin cerințele acestor aplicații”, a declarat Krish Prasad, vicepreședinte senior și director general, Cloud Infrastructure Business Group, VMware. „Dell VxRail cu VMware vSphere 8 va oferi fundația arhitecturii data center de generație următoare prin rularea serviciilor de infrastructură pe DPU. Acest lucru va permite o performanță mai mare a rețelei și a aplicațiilor și un nou nivel de sofisticare în adoptarea strategiilor de securitate Zero Trust pentru a proteja sarcinile de lucru ale întreprinderilor moderne.”

Dell APEX extinde suportul multicloud și edge pentru mediile VMware

Dell adaugă mai multe oferte la portofoliul său APEX pentru sarcinile de lucru VMware, care accelerează dezvoltarea aplicațiilor cloud-native și alocă mai eficient resursele de calcul și de stocare pentru aplicațiile edge.

Digitalization Concept: Human Finger Pushes Touch Screen Button and Activates Futuristic Artificial Intelligence. Visualization of Machine Learning, AI, Computer Technology Merge with HumanityAPEX Cloud Services cu VMware Cloud adaugă serviciile gestionate VMware Tanzu Kubernetes Grid, care permit echipelor IT să ajute dezvoltatorii să avanseze mai rapid prin utilizarea unei abordări bazate pe containere pentru dezvoltarea aplicațiilor. Cu serviciile Tanzu gestionate Dell, clienții pot furniza clustere Kubernetes prin intermediul interfeței de utilizator vSphere. De asemenea, organizațiile vor putea să accelereze eforturile de dezvoltare prin construirea, testarea și rularea aplicațiilor cloud-native alături de aplicațiile tradiționale pe aceeași platformă.

APEX Private Cloud și APEX Hybrid Cloud oferă noi opțiuni de calcul care permit clienților să suporte mai multe sarcini de lucru și să crească eficiența infrastructurii IT prin scalarea independentă a resurselor de calcul și de stocare. Organizațiile pot începe la scară mică și își pot scala infrastructura pe măsură ce nevoile lor IT se schimbă. Clienții pot utiliza serviciile de top Dell de stocare a datelor pentru întreprinderi prin conectarea instanțelor compute-only la stocarea Dell, cum ar fi APEX Data Storage Services.

„APEX Hybrid Cloud ne permite să gestionăm mediul nostru multicloud fără probleme și să obținem o mai bună înțelegere a volumelor noastre de lucru VMware. Ne-a permis să reducem cu 20% costurile de susținere a aplicațiilor și a sarcinilor de lucru”, a declarat Ben Doyle, chief information officer, ATN International. „Am pus pe picioare rapid soluția Dell APEX și am mutat cu ușurință 70% din infrastructura noastră pe aceasta în mai puțin de trei luni. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Dell Technologies pentru a ne extinde amprenta cloud în viitor.”

Proiecte validate Dell pentru AI – AutoML folosește AI pentru a democratiza știința datelor

Dell Validated Designs for AI – Automatic Machine Learning (AutoML) utilizează modele de învățare automată pentru a ajuta oamenii de știință din domeniul datelor, indiferent de nivelul de calificare, să dezvolte aplicații bazate pe inteligență artificială.

Soluția include configurații testate ale infrastructurii hiperconvergente Dell VxRail cu software-ul H2O.ai, NVIDIA și VMware pentru a-i ajuta pe clienți să accelereze timpul de obținere a informațiilor din date cu ajutorul automatizării care oferă modele AI de până la 18 ori mai rapide.

Organizațiile raportează un timp de valorificare cu 20%5 mai rapid cu ajutorul Dell Validated Designs for AI, ajutându-i pe cercetători, indifferent de nivelurile de calificare, să dezvolte mai rapid aplicații bazate pe inteligență artificială. VMware Tanzu în Dell Validated Designs for AI oferă o mai mare securitate a containerelor și permite clienților să ruleze AI în locații edge utilizând serviciile VMware Tanzu.

Disponibilitate
• Noile soluții Dell VxRail vor fi disponibile la nivel global începând cu a doua jumătate a anului 2022.
• Managed VMware Tanzu Kubernetes Grid for APEX Cloud Services cu VMware Cloud sunt disponibile acum în Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Germania, Australia și Noua Zeelandă, urmând să fie disponibile și alte zone.
• Actualizările APEX Private Cloud și APEX Hybrid Cloud sunt disponibile în Statele Unite, Regatul Unit, Franța, Germania în septembrie, cu disponibilitate globală suplimentară în curând.
• Dell Validated Designs for AI – Automatic Machine Learning (AutoML) este disponibil acum la nivel global.