Cloud Computing / Edge, Data Center / Storage — August 31, 2022 at 6:27 pm

Leading Edge Data Centres anunță utilizarea infrastructurii de centre de date Edge, prefabricate și certificate de la Schneider Electric

by

Schneider Electric™, liderul în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a anunțat că Leading Edge Data Centers (LEDC), o companie care oferă business-urilor și comunităților regionale din Australia un acces mai mare la cloud distribuit prin conectivitate fiabilă și rentabilă, va utiliza tehnologia prefabricată, certificată pentru centrele de date de la Schneider Electric, pentru a genera o conectivitate mai rapidă și mai fiabilă pentru australienii din regiune.

Căutând soluții sustenabile și agile pentru a satisface nevoile în evoluție ale clienților companiei, LEDC a solicitat Schneider Electric să proiecteze, să construiască, să pună în funcțiune și să întrețină centrele sale de date Tier III. Înainte de a fi trimise la destinație, centrele de date sunt proiectate, construite și testate în Australia, eliminând multe dintre complicațiile tradiționale de construcție și având asigurarea că fiecare nouă unitate este creată în funcție de aceleași criterii – calitate, sustenabilitate și fiabilitate. Pe lângă optimizarea fiabilității, Schneider Electric și LEDC vor lucra pentru a oferi cele mai eficiente și robuste soluții, inclusiv o serie de centre de date Edge dimensionate special pentru a fi cele mai eficiente pentru comunitatea pe care o deservesc

Schenider Electric_Leading Edge Data Centers„Leading Edge Data Centers a fost fondată în 2019 cu misiunea de a reduce decalajul digital din Australia regională”, spune CEO-ul și fondatorul LEDC, Chris Thorpe. „De ani de zile, orașele regionale australiene au suportat conexiuni la internet nesigure și costisitoare, în comparație cu omologii lor metropolitani. Cu centrul de date Edge, certificat de la Schneider Electric, care poate fi replicat rapid în mai multe site-uri regionale din Australia, oferim în sfârșit clienților o opțiune mai sustenabilă, mai rentabilă și capacitatea de a accesa în mod fiabil cloud-ul.”

Anterior, potențialii clienți ai LEDC au suferit întreruperi de conectivitate care au costat peste 160.000 USD pe an. Cu sprijinul și inovația de la Schneider Electric, LEDC va proiecta și va construi un centru de date prefabricat fiabil, replicabil și certificat, care va permite clienților săi să economisească cu până la 80% din acest cost.

„În mijlocul pandemiei globale cu care ne confruntăm, munca la distanță a devenit o necesitate, iar disparitățile digitale au devenit mai evidente”, a declarat Joe Craparotta, VP Strategic Customers & Segments la Schneider Electric. „Prin parteneriatul cu Schneider Electric, LEDC a demarat producția, concentrându-se pe conectivitate și fiabilitate îmbunătățite, împreună cu opțiuni pentru lansarea rețelei rentabile.”

Colaborarea cu Schneider Electric permite LEDC să ofere următoarele:
Accesibilitate și alegere – Oferind o gamă mai largă de acces direct la cloud, clienții se pot bucura de conectivitate mai rapidă prin intermediul rețelei de centre de date edge din Australia regională.
Stabilitate și fiabilitate – Cu centrele de date edge securizate, certificate, Tier III, clienții pot face față chiar și celor mai dure dintre condițiile meteorologice extreme din Australia, oferind redundanță și toleranță la erori, precum și protecție împotriva întreruperilor de curent.
Beneficii pentru Australia regională – Beneficiile măsurabile pentru clienții locali și naționali includ conectivitate îmbunătățită, hosting competitiv și capacitatea de a dezvolta IoT și smart cities în toată Australia prin infrastructură inovatoare de dezvoltare.

Conectând toate aceste dispozitive, software-ul EcoStruxure IT Expert de la Schneider Electric oferă informații proactive asupra activelor critice care afectează sănătatea și disponibilitatea unui mediu IT. Cu tablouri de bord personalizabile, management de la distanță asupra dispozitivului și evaluări ale vulnerabilității, securității și sănătății dispozitivului, software-ul oferă LEDC vizibilitate continuă la nivelul întregului site.

Aflați mai multe despre Leading Edge Data Centre, aici: https://www.se.com/ww/en/work/campaign/life-is-on/case-study/leading-edge.jsp.