Data Center / Storage — August 31, 2022 at 6:39 pm

Vertiv a fost recunoscut în Rapoartele Gartner® Hype Cycle™ 2022, pentru soluțiile sale pentru micro centre de date

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a fost recunoscut ca „Sample Vendor” pentru soluții pentru micro centre de date în rapoartele Gartner Hype Cycle atât la categoria Edge Computing cât și Companii Mijlocii.

itservices03-1600x480În fiecare an, Gartner creează peste 90 de Hype Cycles în diverse domenii, ca o modalitate prin care clienții pot urmări dezvoltarea tehnologiei și potențialul viitor. În ceea ce privește micro centrele de date, rapoartele Gartner afirmă că dezvoltarea de micro centre de date este un lucru pe care companiile l-au făcut de ani de zile, dar adesea într-o manieră ad-hoc. Prin parteneriatul cu furnizorii și creând o arhitectură consecventă și standardizată, companiile pot recâștiga controlul asupra acestor active critice și pot crește capacitatea de a introduce rapid servicii specifice site-ului, reducând în același timp riscurile și costurile operaționale și îmbunătățind nivelurile de servicii.

„Pe măsură ce viețile noastre devin tot mai digitale, nevoia de a reduce latența și de a sprijini procesarea instantanee devine mai profundă, astfel că edge computing este esențial”, a declarat Martin Olsen, vicepreședinte, strategie și transformare pentru soluții integrate de rack la Vertiv. „Prin soluțiile noastre pentru micro centre de date, Vertiv oferă soluții de infrastructură IT eficiente, fiabile și rapid implementabile, care ajută organizațiile din toate industriile să apropie procesarea de oamenii și dispozitivele care o folosesc.”

Vertiv a prezis cererea crescută pentru micro centre de date și alte soluții integrate în cea mai recentă listă a tendințelor de urmărit în 2022, din cauza necesității unei latențe mai mici și a unor construcții rapide care să țină pasul cu cererea globală. În plus, în sondajul What’s Your Edge, Vertiv a găsit dovezi semnificative care indică o mai mare adoptare a microcentrelor de date și a altor soluții integrate. Potrivit sondajului, 40% dintre participanți au spus că folosesc sau plănuiesc să folosească soluții integrate de rack sau micro centre de date.

„Mai mult ca niciodată, aplicațiile edge sunt implementate în locații neconvenționale, cum ar fi atelierele de producție și depozitele de vânzare cu amănuntul, unde organizațiile se bazează pe micro centre de date pentru a oferi flexibilitatea, securitatea și fiabilitatea necesare cu o amprentă mai mică”, a spus Olsen.

Pentru a afla mai multe despre soluțiile pentru micro centre de date de la Vertiv, vizitați Vertiv.com.