NEWS — September 1, 2022 at 1:41 pm

Noi experiențe captivante de iluminat

by

Noua gamă de produse de iluminat inteligent Philips Hue prezintă noi caracteristici ale aplicației, de la opțiuni de design unice pentru a întregi decorul casei și a crea o ambianță perfectă, până la experiențe de divertisment mai captivante pentru jocuri și muzică.

Noile lansări includ o gamă uimitoare de becuri în stil contemporan, disponibile în trei forme distincte, o nouă bandă luminoasă gradient, special concepută pentru monitoarele de PC, pentru a oferi o experiență luminoasă de ultimă generație în timpul jocurilor pe calculator și noua funcție de automatizare a prezenței – Mimic, disponibilă în aplicația Hue.

Philips Hue Lightguide bulbs - productNoile becuri Philips Hue Lightguide, cu designul lor impresionant, contemporan, oferă un stil modern și de efect, alături de toate funcționalitățile de lumină inteligentă ale Philips Hue. Disponibile în trei forme – de glob mare, de elipsă și formă triunghiulară – becurile Lightguide au un tub interior unic care răspândește lumina în orice culoare, în timp ce finisajul lor reflectorizant și lucios le face să fie și mai strălucitoare.

Philips Hue Play gradient Lightstrip for PC - product-1Noua bandă luminoasă cu gradient Philips Hue Play pentru PC se atașează pe partea din spate a monitorului cu ajutorul și creează o aură atunci când monitorul este plasat aproape de un perete, datorită designului la 45 de grade al suporților. Benzile luminoase gradient produc mai multe culori în același timp, creând un gradient perfect de lumină intensă, de înaltă calitate.

Philips Hue Lightguide pendant light cord - productNoua funcție de automatizare a prezenței Philips Hue Mimic din aplicația Hue face să pară că cineva este mereu acasă. Este concepută pentru a vă proteja casa cu ajutorul luminii atunci când sunteți plecat. Această automatizare specializată aprinde și stinge automat luminile în momentele în care le folosiți de obicei și în camerele selectate. Puteți selecta care sunt luminile pe care doriți să le automatizați și puteți alege dacă vreți ca luminile să se aprindă sau să se stingă în mod continuu în timpul zilei sau numai atunci când afară este întuneric. Noua functie va fi disponibilă la începutul lunii septembrie 2022.

Pentru a afla mai multe despre cele mai recente produse și caracteristici ale aplicației Philips Hue, vizitați www.philips-hue.com/newlaunches