Retail / Horeca — September 5, 2022 at 3:35 pm

Noul sezon aduce branduri noi la Plaza România

by

Plaza România a dat deja startul pregătirilor pentru școală și în cadrul campaniei „Back to School” magazinele partenere din centrul comercial își așteaptă vizitatorii cu o gamă variată de articole dedicate celor mici, care încep cu emoție un nou an. De la ghiozdane și alte rechizite necesare și până la uniforme, hăinuțe și încălțăminte, toate se regăsesc în oferta retailerilor, pregătite să fie descoperite în această perioadă.

Fapte mari pentru cei mici
În plus, Plaza România invită comunitatea și vizitatorii să facă  „Fapte mari pentru cei mici”, pentru a strânge rechizitele necesare copiilor din  programele educaționale ale organizației non-profit Mia’s Children, care oferă zilnic tutorat, consiliere și îngrijire tinerilor aflați în dificultate.

ONLINE_Back to school CSR_PRPrintr-o inițiativă menită să ofere  tutoror șansa de a învăța, centrul comercial îi așteaptă,  pe toți cei care doresc să dea o mână de ajutor copiilor mai puțin norocoși, care au nevoie de susținere, pentru  a avea acces la educație. Cei care doresc să se implice sunt invitați să doneze rechizite și alte articole necesare noului an școlar, în zona Rotonda,  din Plaza România, până la finalul lunii septembrie.

De la ghiozdane, caiete, cărți, până la stilouri, creioane sau alte rechizite necesare, toate vor ajunge la copiii aflați în programele Mia’s Children și vor contribui la șansa fiecărui elev la un viitor mai bun.

Prin implicarea în proiecte sociale si educationale,  cu rol de a găsi soluții, Plaza România încurajează întreaga comunitate la transformarea societății.

Noul sezon aduce branduri noi la Plaza România
Experiența de cumpărături a vizitatorilor se îmbogățește în permanență în Plaza România. Centrul comercial anunță un nou brand în zona de food court – Noodlz – disponibil tuturor iubitorilor de gusturi noi. Restaurantul își așteaptă vizitatorii, la etajul al doilea al mallului, într-o aventură a aromelor și a preparatelor asiatice.

Noodlz Plaza RomaniaTotodată, Splend’or, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de bijuterii din România,  a redeschis magazinul din  Plaza România, care a trecut printr-un proces de modernizare si extindere. Cu un look nou și un vibe exuberant, toți iubitorii de bijuterii sunt așteptați să vină să descopere noile colecții într-o locație specială, mai mare, situată la parterul centrului comercial.

Splendor Plaza RomaniaExperiența de cumpărături devine mai atractivă la Plaza România
În Plaza România noile colecții din sezonul toamnă-iarnă abia așteaptă să fie descoperite. Cu articole vestimentare în tendințe și cu o gamă variată de outfituri și accesorii, magazinele din centrul comercial sunt gata să-i inspire pe toți cei care le trec pragul.

Toamna vine cu multă energie la Plaza România, cu surprize și cu multe povești de spus.