NEWS — September 5, 2022 at 2:50 pm

Puterea soluțiilor de AI conversațional pentru a face posibile vacanțe de vis

by

DRUID a încheiat un parteneriat cu Christian Tour pentru a dezvolta împreună un asistent conversațional inteligent care să ajute călătorii să primească oferte și informații personalizate mai simplu, mai rapid și într-un mod mult mai plăcut.

DruidChristian, asistentul virtual inteligent disponibil pe site-ul operatorului de turism, face posibilă interacțiunea în timp real, 24/7 cu clienții, oferind astfel o experiență digitală celor care doresc să rezerve o călătorie. Astfel, aceștia pot nu doar să găsească mai ușor destinația de vacanță potrivită lor, ci și să facă acest proces mult mai plăcut, potrivit nevoilor pe care le au. Astfel, noii clienți pot interacționa cu asistentul virtual imediat ce vizitează site-ul www.christiantour.ro și sunt, astfel, îndrumați să solicite oferte de călătorie personalizate pe baza informațiilor pe care le oferă în discuția cu acesta.

Christian Tour s-a diferențiat dintotdeauna prin consilierea și sprijinul oferit turiștilor, iar acum, datorită tehnologiei AI moderne, va putea pune la dispoziția lor recomandări personalizate, atât de utile și necesare în timpul călătoriilor.

Clienții existenți, pe de altă parte, pot folosi Christian pentru a primi actualizări cu privire la călătoriile și rezervările planificate, precum și pentru a pune întrebări conexe. Asistentul virtual, bazat pe inteligență artificială, servește și ca un canal de feedback în timp real, colectând informații care pot ajuta Christian Tour să îmbunătățească experiența generală a utilizatorului.