Networking — September 12, 2022 at 8:42 am

O soluţie pentru managementul dispozitivelor pe scară largă

by

Pe măsură ce organizaţiile îşi dau seama de beneficiile IoT, numărul de senzori şi echipamente automate conectate la reţelele IT creşte exponenţial.

vista-manager-montage.png(1)Ca atare, gestionarea acestor dispozitive devine tot mai complexă. Ca un răspuns la această tendinţă, Allied Telesis şi Forescout au dezvoltat o platformă integrată de management, reducând semnificativ timpul şi costul gestionării dispozitivelor endpoint şi simplificând infrastructurile IoT.

Platforma Forescout Continuum este cea mai scalabilă soluţie de clasă enterprise pentru vizibilitatea şi controlul dispozitivelor din reţele. Platforma se instalează rapid pe infrastructura existentă, fără a fi nevoie de actualizări sau autentificare 802.1x. În cadrul ei, soluţia Vista Manager EX, de la Allied Telesis, contribuie la reducerea complexităţii operaţiunilor de management al reţelei prin îmbunătăţirea vizibilităţii şi controlului asupra dispozitivelor tot mai numeroase care accesează datele şi aplicaţiile online.

Integrarea platformei Forescout cu Vista Manager oferă mai multe beneficii. Astfel, ea se realizează simplu, printr-un simplu plug-in la Vista Manager. Echipamentele endpoint sunt detectate automat prin folosirea tehnologiei de descoperire agentless de la Forescout. Echipamentele descoperite sunt adăugate automat topologiei Vista Manager prin simboluri clare, care simplifică identificarea şi managementul. Informaţiile despre dispozitive sunt disponibile direct de pe panoul Vista Manager.

Integrarea cu tehnologia de descoperire a dispozitivelor Forescout este suportată începând cu versiunea 3.9.1 a soluţiei Vista Manager.