Evenimente — September 14, 2022 at 3:01 pm

Zeci de mii de elevi și studenți participă la Gaming Marathon, sâmbătă, 17 septembrie

by

Gaming Marathon-ul de toamnă le este dedicat milioanelor de elevi și studenți care se întorc în sălile de clasă după mai bine de doi ani de cursuri preponderent online.

image003Pe 17 septembrie, pe www.gaming-marathon.ro, unii din cei mai cunoscuți streameri din România vor petrece alături de comunitățile lor multe ore pline de gaming si momente educative, pentru că oricare dintre jocurile din maraton poate fi, pe lângă un mod de petrecere a timpului liber, și un instrument de învățare alternativă.

Zeci de mii de elevi și studenți sunt așteptați să participe la evenimentul principal al maratonului, Ora de gaming.

Mentorii celui mai mare quiz online de gaming și cultură generală organizat în România vor fi Ovvy, Antonia, Mădălin si AmyClaire, streameri recunoscuți pentru conținutul pe care îl oferă în FIFA, CS:GO, Brawl Stars și League of Legends.

Întrebările pregătite de cei patru mentori vor fi din sfera gamingului, istoriei și geografiei. Fiecare întrebare va avea patru variante de răspuns, iar tinerii vor putea răspunde în mai puțin de 10 secunde. La final, cei mai buni 10 participanți la Ora de gaming vor câștiga dispozitive de gaming oferite de Vodafone.

Ora de gaming are loc sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 14:00 pe canalul de YouTube al lui Ovvy. Toți participanții trebuie să aibă un cont activ pe kahoot.com. Participarea este gratuită.