MANAGEMENT — September 16, 2022 at 2:31 pm

Wang Xiang, Xiaomi, inclus in topul “Outstanding People” Forbes China

by

Wang Xiang_Xiaomi GroupPe data de 13 septembrie, Wang Xiang, partener și președinte al Xiaomi Group, a fost inclus în topul “Outstanding People” în cadrul premiilor “2022 Forbes China – Global 100 Outstanding Chinese”.

Forbes China notează că, după ce s-a alăturat Xiaomi, Wang Xiang a condus eforturile rapide de expansiune globală ale companiilor de electronice de consum și de producție inteligentă, cărora Xiaomi li s-a alăturat în peste 100 de piețe. Între timp, a îmbunătățit continuu strategia globală de proprietate intelectuală (IP) și sistemul de conformitate Xiaomi, a eliminat obstacolele IP și a facilitat globalizarea.

Forbes China a lansat topul “Global 100 Outstanding Chinese” pentru anul 2022, concentrându-se pe tinerele talente și antreprenorii care activează în piețele externe.

Publicația a selectat 100 de reprezentanți remarcabili de origine chineză la nivel mondial din două domenii majore: afaceri și cultură în diferite regiuni, inclusiv Americi, Europa, Asia și Oceania.

Topul Forbes are trei categorii majore: lideri de afaceri, oameni remarcabili și elită potențială. Wang Xiang a fost printre cele 17 persoane care au primit titlul de “Excepțional”.

Toți cei aflați în aceast top sunt talente distinse, cu influență la nivel global, iar unii dintre ei sunt reprezentanți ai unor companii cu o valoare de piață de peste 100 de miliarde de RMB.