Cloud Computing / Edge — September 20, 2022 at 3:00 pm

Dell Technologies și Red Hat își extind colaborarea strategică pentru a accelera DevOps în mediile Multicloud

by

Dell Technologies (NYSE: DELL) își extinde relația strategică de lungă durată cu Red Hat pentru a oferi noi soluții care simplifică implementarea și gestionarea infrastructurii containerizate on-premises în medii multicloud.

Programmers at work concept using devops software development practices - vectorGartner prevede că 90% dintre organizațiile globale vor rula aplicații containerizate în producție până în 2027.1 Cu toate acestea, pe măsură ce adoptarea a crescut, au crescut și provocările asociate cu gestionarea implementărilor de containere în cadrul organizațiilor și cu găsirea de personal IT cu competențe în domeniul containerelor. Soluțiile combinate Dell și Red Hat vor ajuta organizațiile să accelereze dezvoltarea și operațiunile (DevOps) aplicațiilor native în cloud, eliminând în același timp barierele de management IT.

„Colaborarea dintre Dell și Red Hat este esențială pentru eforturile noastre de a construi un ecosistem multicloud care să le ofere clienților o mai mare flexibilitate și posibilități de alegere în timp ce dezvoltă noi aplicații și le modernizează pe cele existente în medii multicloud”, a declarat Jeff Boudreau, președinte, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. „Cu Dell APEX și Red Hat OpenShift, dezvoltatorii se pot concentra pe furnizarea de produse și servicii inovatoare și pot atenua preocupările legate de infrastructura de suport.”

„Clienții doresc să își poată rula aplicațiile oriunde au nevoie, cu flexibilitatea de a trece de la centrul de date la edge și la mai multe cloud-uri publice, în funcție de nevoile de afaceri”, a declarat Ashesh Badani, vicepreședinte senior, Head of Products, Red Hat. „Prin extinderea colaborării noastre existente cu Dell, le oferim clienților și mai multe opțiuni și mai multă flexibilitate în operațiunile lor de cloud hibrid, asociind platforma lider enterprise Kubernetes în Red Hat OpenShift cu tehnologiile avansate de infrastructură de la Dell. Această activitate comună va contribui la simplificarea modului în care organizațiile abordează dinamica în schimbare a IT-ului, permițând echipelor IT să creeze aplicații pentru implementarea on premises, dar să păstreze agilitatea de a le rula, de asemenea, oriunde este nevoie, în toată amploarea cloud-ului hibrid deschis.”

Dell APEX Containers pentru Red Hat OpenShift oferă o soluție de tip Container-as-a-Service administrată de Dell on-premises pentru a stimula inovația dezvoltatorilor

APEX Containers pentru Red Hat OpenShift oferă organizațiilor IT și dezvoltatorilor o soluție de tip Container-as-a-Service administrată integral de Dell, on-premises, pe infrastructura Dell. Cu Red Hat OpenShift, serviciul permite clienților să răspundă nevoilor dezvoltatorilor lor fără a fi nevoie să construiască și să gestioneze propria infrastructură fizică.

Pe bază de abonament, Dell supraveghează activitățile de gestionare a infrastructurii și operațiunile. Clienților le este atribuit un consultant de încredere care îi ajută să asigure o experiență APEX fără griji pe tot parcursul serviciului.

Platforma validată de Dell simplifică implementarea și gestionarea infrastructurii Red Hat OpenShift on-premises

Platforma Dell Validated Platform pentru Red Hat OpenShift, dezvoltată de Intel, simplifică procesele de implementare și gestionarea infrastructurii on-premises pentru orchestrarea containerelor, cu îndrumări complete privind implementarea și configurarea. Clienții își pot pune în funcțiune mai rapid infrastructura on-premises și pot opera în mod mai previzibil un mediu Red Hat OpenShift pe infrastructura definită prin software Dell PowerFlex.

Co-dezvoltate pentru a rula Red Hat OpenShift pe bare metal, echipele DevOps pot furniza mai rapid resurse de calcul și de stocare și pot oferi infrastructură as-code, automatizând în același timp procesele DevOps, permițând dezvoltatorilor să devină un motor de inovare pentru afacerile lor.

Dell și Red Hat vor concepe împreună o soluție de cloud hibrid pentru un management coerent în toate locațiile IT

Dell și Red Hat conlucrează la conceperea unei soluții de cloud hibrid care extinde managementul implementărilor Red Hat OpenShift on-premises la nivelul cloud-urilor publice și edge, într-un mod mai consecvent.

Această infrastructură automatizată va utiliza software-ul Dell pentru integrarea completă a Red Hat OpenShift pe stocarea și calculul scalabil prin software Dell pentru a oferi flexibilitate în cloud și a contribui la simplificarea operațiunilor on-premises. Având în vedere că agilitatea aplicațiilor este esențială pentru ca afacerile să rămână competitive, integrarea strânsă va facilita dezvoltarea aplicațiilor și implementarea lor oriunde cu un model operațional comun.

De asemenea, Dell a convenit să colaboreze cu IBM pentru a oferi clienților posibilitatea de a beneficia de o vizibilitate suplimentară și de insight-uri utile, în întregul mediu, de la infrastructură până la aplicațiile de afaceri. Dell și IBM vor colabora pentru a oferi inteligență artificială pentru operațiunile IT (AIOps) și capabilități de automatizare inteligentă pentru soluția lor de cloud hibrid, pentru a contribui la asigurarea unei disponibilități, a unui timp de funcționare și a unei performanțe ridicate a aplicațiilor critice ale clienților, la orice scară.