Retail / Horeca — September 22, 2022 at 11:14 am

Flanco deschide primul său magazin din Turda

by

Picture3_ResolutionFlanco a deschis astăzi primul său magazin din orașul Turda, în centrul comercial FunShop Park Turda, inaugurat în aceeași zi. Cu o suprafață de 400 mp, o gamă de produse atent selecționată și oferte speciale cu ocazia deschiderii, noul magazin Flanco și-a întâmpinat primii clienți.

„Ne continuăm strategia de dezvoltare trasată, aceea de a deschide magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, astfel încât criteriile de eficiență și de creștere sănătoasă să fie îndeplinite”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco. „Amplasarea avantajoasă a centrului comercial FunShop Park, precum și mixul atractiv de magazine, care include și un important hypermarket – Kaufland – sunt indicatori pe care i-am avut în vedere.”

Retailerul a pregătit oferte speciale cu ocazia inaugurării magazinului, în stoc limitat, disponibile în perioada 22-25 septembrie, inclusiv pentru aparate de încălzire, o categorie de produse aflată, în prezent, la mare căutare.

„Unul dintre obiectivele noastre este acela de a aduce tehnologie de ultimă oră și o paletă extinsă de servicii inclusiv în orașele mai mici. Fiind primul magazin Flanco din Turda, ne bucurăm să putem pune la dispoziția viitorilor noștri clienți servicii avantajoase și unice pe piața electro-IT, precum posibilitatea de a cumpăra în 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu ori de a returna gratuit produsele achiziționate, oricând într-un interval de 45 de zile. De asemenea, actualizăm permanent mixul de produse prezent la raft, astfel încât să răspundă cerințelor celor care ne trec pragul, inclusiv celor mai exigente criterii de performanță și de durabilitate”, completează Ionuț Cîrstea.

WhatsApp Image 2022-09-22 at 08.40.02Toate cele 154 de magazine din rețeaua Flanco, aflate în 109 orașe ale țării, oferă clienților cea mai extinsă paletă de servicii de finanțare, retur gratuit timp de 45 de zile, precum și opțiunea de a rezerva un produs online, cu ridicare personală din magazin.

Magazinul Flanco din FunShop Park Turda este deschis de luni până duminica, în intervalul orar 09:00-21:00, la adresa – strada Univers nr. 21 (lângă magazinul Kaufland).