NEWS — October 5, 2022 at 2:19 pm

Telekom Mobile răsplătește loialitatea clienților săi

by

Telekom Mobile aniversează un an de la lansarea promisiunii de a oferi clienților servicii mobile așa cum își doresc, cu un mare MULȚUMESC adresat tuturor românilor care ne-au acordat încrederea lor.

Cadou_ToamnaPentru această ocazie, compania a creat noi oferte, adresate atât clienților loiali, cât și celor noi, atât persoane fizice, cât și clienți business. Telekom Mobile oferă un CADOU DE MULȚUMIRE tuturor clienților care aleg unul dintre abonamentele mobile NELIMITAT începând de la 7 euro/lună (TVA inclus) sau internetul portabil Nelimitat WiFi la 7 euro/lună (TVA inclus) în perioada promoției. Orice astfel de abonament nou este însoțit de un voucher cadou de 50 de euro (TVA inclus) care poate fi folosit în magazinele Telekom Mobile, în următoarele nouă luni, pentru orice achiziție de smartphone (cu sau fără un abonament nou).

De când și-a lansat noua promisiune de brand în urmă cu un an, Telekom Mobile a răsplătit loialitatea clienților săi. Astfel, atunci când își reînnoiesc abonamentul sau achiziționează încă unul, clienții loiali pot beneficia de aceleași oferte de portare cu telefon inclus valabile pentru clienții noi. În același timp, dacă doresc încă un abonament fără telefon, clienții persoane fizice beneficiază de o reducere de 1 euro (TVA inclus) la tariful lunar.