NEWS — October 10, 2022 at 2:40 pm

ENDORFY, un nou brand european pe sectorul jocurilor

by

Cooling, deținătorul SPC Gear și SilentiumPC, prezintă noul său brand global: ENDORFY. Noul brand este rezultatul expansiunii internaționale a companiei și a extinderii publicului țintă. ENDORFY merge dincolo de sectorul jocurilor, dorind să ajungă cu produsele sale la toți fanii tehnologiei moderne.

BannerCrearea brandului ENDORFY este un răspuns la natura dinamică și schimbătoare a pieței tehnologice. Este, de asemenea, o investiție pe termen lung pentru a asigura calea companiei către o creștere pe piața globală. Cooling a creat un brand unic și puternic, ce urmează tendințele moderne de comunicare, răspunzând cerințelor consumatorilor globali și impunându-se pe întreaga piață tehnologică.

Formarea brandului este, de asemenea, rezultatul unui public țintă extins. ENDORFY oferă produsele sale tuturor tipurilor de utilizatori de tehnologie. Comunicarea lor se extinde mult dincolo de industria gamingului.

ENDORFY este un brand pentru toți cei care doresc să se distreze folosind tehnologia. Această relație strânsă, aproape colegială, dintre companie și publicul său se află în centrul creației ENDORFY și a întregii viziuni din spatele noului brand dezvoltat de Cooling.