Hardware — October 17, 2022 at 10:59 am

AENO Premium Eco Smart Heater, un convector electric cu infraroșu și consum redus de energie

by

AENO, un brand nou de electrocasnice inteligente de uz casnic, își extinde gama de produse și introduce un convector inteligent de podea cu design premium eco-friendly, tehnologie infraroșu și consum redus.

Imagine1În acest sezon de toamnă-iarnă, un nou produs este disponibil pentru clienții din Europa: un radiator eco inteligent. cu design premium și tehnologie infraroșu, având un consum redus de energie. Produsul este dezvoltat și produs de AENO în Europa, în Polonia.

În contextul actual, în care creșterea prețurilor la electricitate și a facturilor de încălzire provoacă o criză energetică în Europa, companiile și utilizatorii caută soluții de încălzire cu un consum redus de energie.

Convectorul electric AENO este cu 50% mai eficient decât alte dispozitive de acest tip și metode de încălzire clasice (aer condiționat, încălzire prin pardoseală, încălzire centrală). Produsul este potrivit pentru încăperi de până la 30m², putând fi utilizat în apartamente, case care nu sunt folosite pe tot parcursul anului, în birouri, cafenele, restaurante sau chiar în hoteluri.

AENO Premium Eco Smart Heater folosește rapid și eficient întreaga putere de 700 de wați, fără a irosi căldură și bani. Odată ce camera este încălzită la temperatură stabilită (temperatura confortabilă este de aproximativ 24 de grade Celsius), convectorul se oprește automat. Menținerea temperaturii camerei este întotdeauna mai ieftină, astfel că utilizatorii pot economisi energie și bani și beneficiază de căldură pe toată durata sezonului rece.

În plus, produsul are un design care se potrivește perfect în orice tip de interior, indiferent de stil. Culorile disponibile sunt negru și alb. Fie că deținătorii doresc să integreze încălzitorul în culoarea camerei, discret (alb pe alb), sau să îi accentueze prezența (negru pe alb), acest model se potrivește în orice cameră de zi sau spațiu de birou.

AENO Smart HeaterConvectorul electric cu infraroșu AENO cu un consum redus de energie – până la 700+ wați, asigură un climat confortabil și este eficient din punct de vedere energetic. Dispozitivul asigură încălzirea obiectelor, fără a irosi energie pentru încălzirea spațiului exterior. Tehnologia cu infraroșu îl face mai rentabil decât majoritatea sistemelor de încălzire tradiționale, cum ar fi aparatele de aer condiționat, dispozitvele pe gaz, încălzirea centrală, încălzirea prin pardoseală. Eficiența energetică și economică ridicată este asigurată de faptul că produsul nu consumă energie pentru propria încălzire, pentru funcționarea ventilatoarelor sau pentru încălzirea aerului.

Convectoarele electrice cu infraroșu AENO funcționează fără a sufla aer și fără a ridica praful. Nu produc poluanți, mirosuri și zgomot. nu usucă aerul și nu ard oxigenul din casă. Acestea mețin echilibrul umidității din cameră și păstrează un ambient confortabil pentru toți membrii familiei.

Utilizatorul poate controla dispozitivul din orice loc din lume cu ajutorul aplicației AENO. Simplu de folosit, aceasta oferă acces de la distanță la meniul complet de opțiuni:
– pornire/oprire;
– setarea temperaturii din cameră;
– crearea unui program de încălzire (o temperatură în timpul zilei, alta pe timpul nopții);
– scenarii cu mai multe convectoare în același timp (pornire/oprire);
– controlarea și monitorizarea statisticilor privind consumul de energie;
– setarea mai multor dispozitive AENO, direct din ecosistemul AENO (blender, aspirator robot etc.).

Produsul este sigur pentru copii și animale. Este echipat cu un sistem de blocare pentru copii, ca să poată  fi folosit în siguranță, chiar dacă este amplasat în dormitorul acestora. Butonul de pornire/oprire din aparat poate fi blocat și accesat doar din aplicația mobilă, împiedicând pornirea sau oprirea de către copii, din greșeală.

Convectorul electric AENO are protecție împotriva căderilor de tensiune. În caz de defecțiune a rețelei, se oprește automat, începe să emită o alarmă și trimite o notificare direct pe smartphone.

Produsul poate fi instalat cu ușurință, având o configurare simplă și rapidă, ce durează doar 1 minut.  Se face în 2 pași, prin Wi-Fi, din aplicația mobilă AENO:
1. Conectați conectorul la o priză electrică.
2. Activați convectorul prin intermediul aplicației AENO, urmând indicațiile de pe ecran.

Imagine2Convectorul electric cu infraroșu AENO este fabricat din materiale de calitate superioară. Are un design minimalist integrat în șasiul de 11 mm din sticlă rezistentă, cu picioare din aluminiu.

AENO Premium Eco Smart Heater este disponibil în magazinele din România începând cu 17 octomobrie 2022, la un preț de vânzare estimat de 1399 lei.