Networking — October 19, 2022 at 5:46 pm

Seria KE dezvoltată de ATEN elimina provocările camerelor de control

by

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, dezvoltă o soluție perfectă pentru companiile care își doresc să îmbunătățească modul de gestionare și operare a camerelor de control, precum și a proceselor complexe de monitorizare a operațiunilor companiei – seria KE.

CCKM_Screen_iPad_New-2Această soluție KVM over IP poate ajuta la gestionarea eficientă a sistemelor de securitate, a camerelor de servere și a operațiunilor complexe, a camerelor de comandă și control prezente în majoritate industriilor.

Soluțiile ATEN se adresează domeniilor: retail, apărare, aviație, media, utilități și multe altele, iar seria KE satisface nevoia clienților de performanțe video de înaltă calitate la cea mai bună rezoluție posibilă pentru a permite analiza rapidă a situațiilor în desfășurare și luarea deciziilor în timp real.

ke8952.kvm.kvm-extenders.othersAceastă serie de KVM over IP elimină restricțiile de gestionare de la distanță a camerelor de control. Soluțiile permit un răspuns mai rapid la urgențele critice din centrele de date cu ajutorul cablării Cat 5e/6  pentru transmisia LAN pe o distanță nelimitată, iar seriile KE9952 / KE9950 / KE8952 / KE8950 suportă, de asemenea, conectivitate prin intermediul unui modul transceiver de fibră optică SFP pe o rețea Ethernet optică.

Seria KE – cel mai potrivit KVM over IP pentru orice industrie
Pentru industrii precum cea de aviație, apărare sau cea de retail, oriunde există centre de comandă și control, soluțiile KE sunt perfect potrivite deoarece oferă transmisie de 4K @30hz sau 1080p @60hz cu o adâncime de 32-bit a culorilor pentru informații instantanee, precise și de cea mai bună calitate. Totodată, datorită criptării AES-128 bit, soluțiile KE transmit informațiile  într-o formă sigură.

ke8952.kvm.kvm-extenders.rearGestionarea unui Video Wall nu a fost niciodată mai ușoară datorită funcțiilor de Boundless Switching dezvoltate de ATEN. Operatorii pot folosi mai multe ecrane în același timp, iar cursorul nu este delimitat de o singură interfață grafică, ci poate migra de pe un ecran pe altul fără întrerupere. Funcționalitatea nativă Video Wall permite utilizatorilor să creeze mai multe ansambluri de Video Wall cu până la 8 x 8 ecrane în fiecare configurație și în diverse moduri, oferind flexibilitate și scalabilitate remarcabile, fără a fi nevoie de un procesor de Video Wall separat.

ATEN se specializează în dezvoltarea soluțiilor destinate camerelor de control pentru a permite managementul și monitorizarea operațiunilor în cadrul companiilor. Seria KE promovează moduri flexibile și ușor de implementat pentru orice nevoie a clientului, asigurând astfel productivitate sporită la nivel organizațional pe termen lung și satisface cerințe variate. Produsele beneficiază de o perioadă de garanție de trei ani. Mai multe detalii tehnice despre această serie KVM over IP puteți afla de la link.

ke8952.kvm.kvm-extenders.45