Business — October 19, 2022 at 11:29 am

Xerox anunță parteneriatul strategic cu LinkSquares, pentru furnizarea către clienți a serviciilor de Management pe tot Ciclul de Viață al Contractului (CLM)

by

Xerox anunță un nou parteneriat strategic cu LinkSquares, pentru furnizarea către clienții săi din S.U.A. a serviciilor de Management pe tot Ciclul de Viață al Contractului (Contract Lifecycle Management – CLM), ca parte a ofertelor companiei Capture & Content Services. Parteneriatul vine în urma celei de-a doua investiții ale Xerox Ventures în compania LinkSquares, care a avut loc la începutul acestui an.

officeXerox Capture & Content Services asigură capturarea avansată din surse multiple și automatizarea procesului, furnizând informațiile care permit clienților să ia decizii de afaceri proactive și mai bine informate. Soluția comună Xerox – LinkSquares permite utilizatorilor să scaneze, să digitalizeze, să transforme și să îmbunătățească contractele și să le pună la dispoziție în cadrul platformei LinkSquares CLM, pentru a eficientiza livrarea în procesele contractate de clienți.

„LinkSquares este un lider în gestionarea contractelor, iar preocuparea sa pentru satisfacția clienților, automatizând, în același timp, un sistem, de regulă, incoerent, va rezona profund cu baza noastră de clienți”, a afirmat Tracey Koziol, vice-președinte executiv, Global Offerings Solutions la Xerox. „Utilizând tehnologiile companiilor noastre, vom permite clienților din diferite industrii să funcționeze mai eficient pe măsură ce navighează prin scenarii contractuale complexe.”

Cu capabilitățile CLM adăugate la LinkSquares, clienții Xerox vor putea să:
• Înlocuiască completarea manuală a contractului în cadrul sistemului lor curent de gestionare a conținutului, utilizând facilități de automatizare de ultimă oră.
• Minimizeze erorile de intrare a datelor și să limiteze (sau să elimine) metadatele obligatorii sau proprietățile contractului care se introduc la încărcare.
• Să utilizeze instrumentele necesare pentru notificările declanșate de evenimente, pentru a îmbunătăți gestionarea contractelor pe durata lor.
• Să redacteze și să încarce cu ușurință acorduri, utilizând șabloane pre-aprobate, fluxuri de lucru personalizate pentru redactare și o bibliotecă de clauze centralizată, cu clauze standard validate.

„Pe măsură ce echipele juridice își asumă mai multe roluri strategice în cadrul companiilor, multe dintre acestea sunt solicitate să facă tot mai multe lucruri, adesea cu mai puține resurse”, a afirmat Vishal Sunak, CEO și co-fondator LinkSquares. „Prin acest parteneriat cu Xerox, dăm posibilitatea clienților noștri să obțină economii substanțiale de timp, dar și financiare, prin intermediul tehnologiei AI care eficientizează și automatizează procesele.”

LinkSquares a investit 100 milioane de dolari în finanțarea Seriei C, cu Xerox Ventures angajat ca investitor în repetate rânduri. Această ultimă asociere aduce pentru LinkSquares o finanțare totală de 161,46 milioane de dolari, la o evaluare curentă de 800 milioane. Xerox Ventures investește în start-up-urile la început de drum și în curs de dezvoltare, prin tehnologii concepute să crească eficiența, să obțină de economii de costuri, din industrii multiple, inclusiv în activitatea de conectare, dar și în business-uri și companii sustenabile.

„Analizând istoricul acestor acțiuni, în comparație cu alte operațiuni de business, departamentele juridice au fost cele care au adoptat cel mai încet o nouă tehnologie”, a afirmat Chris Fisher, Director Executiv la Xerox Ventures. „Soluțiile AI de la LinkSquares ajută companiile să-și transforme funcțiile juridice, prin alinierea la obiectivele centrale ale Xerox Ventures, în ceea ce privește investițiile în companiile care vor asigura următoarea generație de soluții de business.”