Retail / Horeca — October 21, 2022 at 12:16 pm

La Flanco a început cea de-a 12-a ediție de Black Friday

by

1920x1080_Flanco_magazin_siteFlanco a dat startul ediției de Black Friday cu numărul 12. Între 21 octombrie și 30 noiembrie, retailerul a pregătit reduceri atractive la o gamă extinsă de produse, în toate cele 154 de magazine ale sale din țară, precum și online, pe flanco.ro. Soluțiile diverse de finanțare, precum și varietatea opțiunilor de livrare/retur completează oferta retailerului și avantajele aduse clienților, astfel încât aceștia să poată opta pentru produse electro-IT de calitate, cu tehnologie performantă.

„La fel ca în ultimii ani, am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă de timp extinsă, astfel încât să le putem oferi clienților noștri atât șansa de a-și alege produsele dorite cu grijă și atenție, fără presiunea timpului, cât și servicii de livrare cât mai apropiate de standardul la care i-am obișnuit”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. „De altfel, acest trend de extindere a perioadei de Black Friday este tot mai vizibil și în afara granițelor, la nivelul marilor retaileri internaționali. Pentru că în fiecare an tot mai multe magazine, business-uri și industrii se înrolează la acest eveniment de shopping, presiunea pusă pe companiile de curierat crește și, odată cu ea, și timpul de livrare promis clientului care comandă online. În ultimii ani, magazinul nostru online, www.flanco.ro, s-a aflat într-o continuă dezvoltare, atât datorită investițiilor noastre constante, cât și numărului tot mai mare de clienți care aleg să ne viziteze virtual, unde găsesc produse și mărci de top, precum și soluții inovatoare de plată, ca în magazinele noastre fizice.”

Pentru această ediție, Flanco a pregătit reduceri la toate categoriile de produse. Pe parcursul celor aproape 6 săptămâni, retailerul va actualiza periodic stocurile și va adăuga noi produse în oferta de Black Friday, menținând prețurile reduse până la finalul campaniei. Pe rafturile sale fizice și virtuale vor fi disponibile smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei.

1200x1200_BFClienții Flanco vor avea, de asemenea, la dispoziție o gamă variată de soluții de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Astfel, aceștia vor putea achita cumpărăturile în rate fixe, pe loc, în magazin, în până la 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit ori în rate, direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care oferă această opțiune de plată inclusiv în magazinele fizice.

„Black Friday este un bun prilej pentru clienții noștri să își aleagă produsele dorite, de bună calitate, de la branduri de top, care, în restul anului, ar presupune o investiție considerabil mai mare. Printre cele mai dorite și urmărite mărci se numără Apple, Samsung, LG, Bosch, Arctic, Beko, Philips, Tefal, Rowenta, DeLonghi. În ceea ce privește categoriile de produse, am urmărit cerințele pieței și am căutat să oferim reduceri cât mai atractive la produsele cele mai căutate: iPhone-uri și smartphone-uri Samsung, televizoare, smartwatch-uri, laptopuri, mașini de spălat, cuptoare și plite incorporabile, espressoare de cafea, aspiratoare care oferă un plus de mobilitate, precum cele verticale și roboții de aspirare, chiar trotinete electrice”, completează Dragoș Sîrbu.

Retailerul păstrează și în această perioadă de vârf opțiunile diverse de livrare, disponibile în cursul anului. Astfel, clienții care fac cumpărături online pot alege între livrarea prin curier, livrarea în una dintre cele 3.200 de locații Easybox ori chiar varianta livrării gratuite în oricare dintre cele 154 de magazine ale rețelei naționale. În plus, clienții Flanco pot profita, dacă este cazul, de cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piața electro-IT – de 45 de zile.