Cloud Computing / Edge — October 21, 2022 at 2:33 pm

Premier League mută înregistrările video ale meciurilor în infrastructura Oracle Cloud

by

Premier League, cea mai vizionată ligă de fotbal din lume, și-a mutat imensa arhivă de conținut istoric, cu imagini de la fiecare meci jucat în ultimii 30 de ani, exclusiv pe Oracle Cloud Infrastructure (OCI). OCI va susține nivelurile de calitate a transmisiunilor și cerințele de stocare a conținutului în continuă creștere ale Premier League pentru anii următori, volumele de stocare urmând să ajungă la trei petabytes până în 2025.

OCW22_Premier League trophy_midPe o perioadă de două săptămâni, Premier League înregistrează și stochează înregistrări video cu privire la fiecare aspect al fiecărui meci, inclusiv interviuri înainte și după meci. Acest continut, stocat in OCI, este apoi distribuit în întreaga lume pentru a fi difuzat în 797 de milioane de gospodării din 188 de state din cele 193 de state membre ale ONU.

De asemenea, este vândut pentru a fi folosit în reclame, documentare, rezumate de meciuri și alte aplicații.

Premier League beneficiază, de asemenea, de amprenta globală a Oracle în cloud. Oracle va furniza secvențe video din Premier League din regiunile cloud din patru țări – inițial din Regatul Unit, apoi din Singapore, Statele Unite și Brazilia – oferind partenerilor de difuzare din toate colțurile lumii o experiență coerentă atât din punct de vedere al prețului, cât și al performanței.

Construirea pe o fundație puternică
În plus față de stocarea arhivei video extinse a Premier League, Oracle se angajează să sporească entuziasmul din jurul fiecărui meci din Premier League. Oracle produce statistici în timp real privind jucătorii și echipele pentru fiecare meci difuzat, folosind tehnologiile sale avansate de analiză a datelor și de învățare automată. În mai 2022, Premier League a prezentat, de asemenea, două noi premii de sfârșit de sezon, bazate pe analizele riguroase ale datelor Oracle Cloud: Cea mai improbabilă revenire, acordat lui Tottenham Hotspur; și Cel mai puternic gol, acordat mijlocașului Fernandinho de la Manchester City.