Pharma & Health — October 24, 2022 at 11:19 am

Clienții și partenerii Oracle pot să construiască pe platforma sa de aplicații

by

În cadrul conferinței Oracle CloudWorld, Oracle a introdus noi caracteristici și soluții specifice industriei în portofoliul său Oracle Fusion Cloud Applications.

Oracle_healthcarePentru a ajuta dezvoltatorii de întreprinderi să extindă aplicațiile de afaceri Oracle cu o experiență de utilizare (UX) consistentă, Oracle pune la dispoziția clienților și partenerilor sistemul de proiectare și platforma care alimentează aplicațiile sale. Oracle Applications Platform permite organizațiilor să utilizeze componentele premiate Redwood UX de la Oracle, tehnologiile avansate, cum ar fi căutarea, recomandările cu autoînvățare și experiențele conversaționale, precum și telemetria și instrumentele de dezvoltare low-code, pentru a livra rapid și ușor aplicații sigure care completează și se integrează perfect cu suita completă de aplicații cloud de la Oracle.

„Indiferent cât de repede inovăm, unii clienți vor dori să adauge propriile caracteristici sau capabilități specifice industriei”, a declarat Jenny Lam, vicepreședinte senior pentru designul experienței utilizatorului, Oracle. „Cu Oracle Applications Platform, le oferim clienților și partenerilor acces la aceleași instrumente pe care le folosește propria organizație de dezvoltare Oracle pentru a le permite să extindă și să personalizeze aplicațiile noastre pentru a se potrivi nevoilor lor unice.”

Soluții specifice industriei pentru sănătate
Oracle a anunțat soluții SCM, EPM și HCM pentru a susține nevoile unice ale organizațiilor din domeniul sănătății – ajutându-le să îmbunătățească îngrijirea pacienților, performanța financiară și să ofere o experiență mai conectată a pacienților.

• Pentru a ajuta organizațiile din domeniul sănătății să ofere o experiență mai conectată pentru pacienți, Oracle introduce soluții specializate pentru lanțul de aprovizionare pentru industria medicală. Parte a Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM), noile soluții axate pe industrie susțin nevoile unice ale organizațiilor din domeniul sănătății și le pot ajuta să îmbunătățească îngrijirea pacienților prin optimizarea planificării, automatizarea proceselor și îmbunătățirea vizibilității în întregul lanț de aprovizionare. „Atunci când organizațiile din domeniul sănătății se confruntă cu întreruperi ale lanțului de aprovizionare, poate fi o chestiune de viață și de moarte, motiv pentru care echipele din domeniul sănătății au nevoie, în special, de sisteme de gestionare a lanțului de aprovizionare fiabile, eficiente și conectate”, a declarat Rick Jewell, vicepreședinte executiv pentru dezvoltarea aplicațiilor, Oracle. „Conectarea datelor de inventar și a datelor clinice are potențialul de a revoluționa modul în care funcționează lanțurile de aprovizionare din domeniul sănătății.”

• Pentru a-i ajuta pe furnizorii de servicii medicale să îmbunătățească performanța financiară și îngrijirea pacienților, Oracle introduce o soluție de planificare pentru industria medicală. Făcând parte din Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM), noua soluție de planificare axată pe industrie permite organizațiilor din domeniul sănătății să modeleze rapid scenarii, să determine cererea viitoare, să optimizeze resursele și să ia decizii mai bune în ceea ce privește finanțele, forța de muncă și îngrijirea pacienților.

• Pentru a permite organizațiilor din domeniul sănătății să sprijine mai bine lucrătorii din prima linie și să îmbunătățească îngrijirea pacienților, Oracle introduce soluții specializate de resurse umane pentru industria medicală. Organizațiile din domeniul sănătății se confruntă cu o multitudine de provocări unice legate de forța de muncă, de la atragerea de talente cu abilitățile potrivite și gestionarea structurilor complexe de programare, până la prioritizarea implicării și creșterii angajaților care se confruntă în mod constant cu epuizarea. Parte a Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM), noile soluții de resurse umane axate pe industrie ajută organizațiile din domeniul sănătății să dezvolte competențele personalului lor, să reducă epuizarea și costurile prin îmbunătățirea eficienței și să ofere o mai bună îngrijire a pacienților prin oferirea unei experiențe a angajaților care să răspundă nevoilor unice ale lucrătorilor din domeniul sănătății.