Transport/Travel — October 24, 2022 at 11:32 am

INEOS Automotive începe producția modelului Grenadier 4×4

by

INEOS Automotive a lansat producția în serie a modelului Grenadier 4X4 în cadrul fabricii din Hambach, începând astfel o etapă importantă din activitatea sa.

Grenadier SOP 17 at Hambach October 2022_b„Am parcurs un drum lung de la startul proiectului în 2017, iar acesta este un moment de referință pentru INEOS Automotive ca producător de autovehicule”, a declarat Mark Tennant, Commercial Director, INEOS Automotive. „Faptul că am ajuns în acest punct este o dovadă a rezilienței și a eforturilor intense depuse de întreaga echipă a INEOS Automotive, de partenerii noștri de dezvoltare și de furnizorii noștri, pentru care le mulțumim tuturor acum, când ne apropiem de primele livrări către clienți.”

Chiar dacă problemele legate de lanțul global de aprovizionare continuă să afecteze producția, livrările către clienți sunt așteptate la începutul lunii decembrie.

Pentru a sprijini aceste livrări, INEOS Automotive a construit o rețea extinsă de peste 200 de locații de vânzare și service la nivel mondial. Pentru a afla mai multe despre prețurile Grenadier, specificații tehnice și opțiuni, vizitați www.ineosgrenadier.com.
Grenadier SOP at Hambach 17 October 2022_a