Foto-Video-Audio — October 25, 2022 at 11:14 am

Televizoarele OLED-TV Loewe bild v sunt disponibile acum și în varianta de 48 de inch

by

Marca germană de lux Loewe lansează o nouă dimensiune de produse OLED, compactă, cu ecran de 48 de inch. Noile modele îmbină realismul imaginii, design-ul premium și dimensiunile compacte. Cu alte cuvinte, un produs Loewe clasic este acum disponibil și într-un format compact – pentru iubitorii de design care nu doresc să facă vreun compromis în materie de calitate.

Imagine1Alături de cele două modele de televizoare Loewe bild v.48 dr+ și Loewe bild v.48, Loewe lansează o nouă dimensiune de produse OLED, compactă, cu ecran de 48 de inch. Noile modele îmbină realismul imaginii, design-ul premium și dimensiunile compacte. Cu alte cuvinte, un produs Loewe clasic este acum disponibil și într-un format compact – pentru toți iubitorii de design care nu doresc să facă vreun compromis în materie de calitate.

Cu noua diagonală a ecranului, Loewe oferă o opțiune suplimentară a premiatei familii Loewe bild v, cu o calitate OLED a imaginii, în două versiuni: Loewe bild v.48 dr+ și Loewe bild v.48. Aceasta înseamnă că inclusiv potențialii clienți care nu au spațiu pentru un televizor cu ecran mare se pot bucura de un model exclusivist.

Televizoarele Loewe bild v.48 dr+ și Loewe bild v.48 sunt echipate cu șasiu SL5, canal dual și multi-tuner dual, procesor SX8 Quad Core și un panou OLED 4K de ultimă generație. HDR10 și HLG asigură un contrast maxim, iar bara de sunet echipată cu șase drivere are 80 de wați. Noul Loewe bild v.48 este disponibil atât în varianta dr+, ce are integrat un hard disk HDD de 1 TB, cât și fără.

Noile modele OLED impresionează și prin modul simplu de operare. Cu Easy TV Mode integrat, televizorul poate fi folosit accesând doar cele mai importante funcții, făcându-l mai ușor și mai convenabil de utilizat. Easy TV Mode garantează confidențialitatea și securitatea absolută a datelor: dacă se dorește, toate conexiunile și transmisiunile prin Internet (LAN, WLAN) și Bluetooth pot fi dezactivate.

Seria de televizoare Loewe bild v, multi-premiate, îmbină tehnologia avansată cu design-ul minimalist, specific Loewe. Cea mai recentă generație de panouri OLED, în tandem cu calibrarea individuală pentru fiecare televizor, asigură o imagine perfectă. Fabricat pe o linie de producție de înaltă tehnologie la sediul Loewe din Kronach, Germania, OLED, televizorul 4K Loewe bild v de rezoluție ultra-înaltă este deja calibrat din fabrică: aceasta înseamnă că fiecare ecran este ajustat cu precizie la culorile perfecte, garantând o calitate excelentă a imaginii încă de la prima pornire. Datorită rezoluției Ultra HD, precum și HDR cu HLG și HDR10, imaginile au un contrast ridicat și un spectru de culori impresionant.

Nu ratați nicio emisiune cu Loewe dr+, sistemul cu două canale și tuner dublu
Înregistrarea emisiunilor preferate se poate face cu ușurință – cu Loewe bild v nu este nevoie de un hard disk extern USB, deoarece modelul cu Loewe dr+ are un HDD integrat de 1 terabyte, fiind disponibil un timp aproape nelimitat de înregistrare a emisiunilor TV.

Loewe bild v.48 simplifică totul pentru cei care nu se pot decide între o emisiune de divertisment, un serial polițist sau un documentar. Sistemul integrat, cu două canale și tunerul dublu pentru toate căile de recepție permit înregistrarea simultană a două programe TV sau vizionarea unui program și înregistrarea altuia.

În plus, programele pot fi întrerupte și continuate ulterior. În arhiva de înregistrări, există un afișaj clar în preview cu titlul programului și data, ceea ce elimină necesitatea căutărilor obositoare și facilitează începerea redării programului.

Sunet cinematografic natural, impresionant, care umple camera
Bara de sunet stereo a modelelor Loewe bild v, care înconjoară ecranul cu forma sa de V, aduce un sunet cinematografic impresionant și o inteligibilitate excelentă a vorbirii chiar și în camere mai mari. Acest lucru este asigurat de puterea de 80 de wați, caseta de bass reflex închisă și șase drivere. Cu Mimi Sound Personalization™, sunetul poate fi ajustat la capacitatea auditivă a spectatorului. Sistemul face, printre altele, sunetul difuzoarelor mai ușor de înțeles, fără a crește volumul. Acest lucru este optim pentru sănătatea auzului.

Design elegant clasic cu soluții de instalare versatile
Interacțiunea dintre tehnologia excelentă a ecranului, experiența audio naturală și numeroasele soluții individuale de configurare fac din Loewe bild v o piesă clasică de design elegant, potrivită pentru cele mai exigente cerințe și care pune în valoare fiecare cameră de zi. Televizoarele sunt echipate cu suportul de masă Loewe v, solid și rotativ. Suportul pe picior Loewe floor2ceiling, suportul flex de podea și suportul universal de podea sunt disponibile ca accesorii. În plus, compact bild v.48 poate fi combinat și cu elegantul suport cromat de podea Loewe c. Soluțiile de montare pe perete Loewe slim 432 și suportul de perete universal completează gama.

Prețuri și disponibilitate
Modelele Loewe bild v.48 dr+ și Loewe bild v.48 vor fi disponibile la retailerii autorizați din luna noiembrie a acestui an.

Imagine2Prețurile recomandate:
Loewe bild v.48 dr+: 2.899 EUR* Loewe bild v.48: 2.499 EUR.