Retail / Horeca — October 26, 2022 at 4:35 pm

Altex dă startul campaniei de Black Friday, în perioada 27 octombrie – 23 noiembrie!

by

Black Friday 2022 AltexAltex, liderul pieței de retail din România, dă startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday.

În perioada 27 octombrie – 23 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex.

Anul acesta, campania de Black Friday este structurată în patru valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

Raul Filip_Director Achizitii Altex„Black Friday la Altex este o campanie în care clienții pot face cumpărături smart, la prețuri cu reduceri bune, într-o perioadă de 4 saptămâni. Reducerile sunt aplicate la cele mai mici prețuri din ultimele 30 zile. Ofertele sunt numeroase si disponibile pe toată perioada celor 4 valuri de reduceri. În contextul creșterii preturilor la energie si gaz, încurajăm clientii să-și aleagă produse cu un consum mult mai eficient, să-și înlocuiască produsele vechi. Varietatea de produse aflate în promoție în această perioadă le asigură cele mai bune soluții de a-și îmbunătăți calitatea vieții. Cei îndrăgostiți de tehnologie și noutăti vor găsi suficiente oferte în magazinele noastre fizice și online”, a declarat Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie. Telefoane, tablete, smartwatch-uri, vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și electrocanicele mici și gama de beauty. Laptopurile, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar și vehiculele electrice vor avea prețurile reduse de până la 40%. Iar produsele din gama auto electronică și anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday și să își creeaze liste cu produse favorite.

„La Altex, campania de Black Friday din acest an include patru valuri cu oferte săptămânale pentru diferite categorii de produse. Ofertele sunt valabile doar în săptămâna în care acestea sunt lansate. Clienții pot opta pentru comanda online sau aplicația mobilă Altex sau cumpărături direct în magazinele noastre”, a spus Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

4 valuri de Black Friday 2022:
• Val 1: oferte valabile între 27 octombrie – 02 noiembrie
• Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie – 09  noiembrie
• Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie – 16 noiembrie
• Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie – 23 noiembrie

MG FB Post 1200x628px RevealDe asemenea, clienții au și opțiunea achiziției produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online. În plus, toate locațiile fizice Altex oferă servicii de asigurări auto și de locuință.