Foto-Video-Audio — October 27, 2022 at 4:01 pm

BenQ TH575, un video proiector perfect pentru meciuri si gaming

by

BenQ, unul dintre producătorii de top din lume în domeniul proiectoarelor DLP®, lansează noul model TH575. Acest model a fost proiectat să ofere o calitate deosebită atunci când rulează conținut sportiv sau jocuri video, păstrând însă un preț accesibil.

TH575_4yrRezultatul este un video proiector cu o luminozitate de 3800 ANSI lumeni şi moduri dedicate de vizionare. Pe lângă latența scăzută de doar 16ms la rezoluție Full HD@60Hz, proiectorul TH575 DLP® oferă o garanție extinsă de 4 ani pentru clienții care înregistrează produsul.

Jocuri și evenimente sportive captivante în mărime naturală
BenQ TH575 se potrivește perfect în orice încăpere datorită distanței de proiecție flexibile și corecției verticale automate care facilitează o configurare cu adevărat ușoară. Experiența de utilizare este îmbunătățită și prin difuzorul integrat de 10W, oferind un volum ridicat și clar.  Proiectorul redă imaginea folosind spectrul de culoare Rec.709, ceea ce se traduce prin culori realiste și un contrast vibrant, iar datorită luminozității de 3800 ANSI lumeni, noul proiector oferă performanțe excelente chiar și într-o cameră bine iluminată. Diagonala maximă de proiecție este de 100 inch, ceea ce îl face o alternativă interesantă la un televizor.

Modul Sport pe care îl integrează face ca tonurile pielii să pară mai naturală și iarba verde a terenului de joc mai realistă și mai vie. În plus, pentru o experienţă îmbunătăţită, acest mod evidențiază și amplifică vocea comentatorului.

Modul Gaming îmbunătățește imaginea proiectată prin reglarea fină a contrastului și a gradației de culoare a imaginilor în scene întunecate sau cu umbre. Astfel, jucătorii pot detecta adversari mult mai ușor. Cu un timp de răspuns de 16ms, TH575 asigură un joc fluid, permițând interacțiuni în timp real.

Durată lungă de viață datorită tehnologiei DLP
TH575 folosește tehnologia DLP® (Digital Light Processing) și profită la maxim de toate avantajele acesteia, precum design-ul special care nu permite infiltrarea prafului, păstrarea în timp a culorilor sau rezistenta superioară la căldură. TH575 oferă o calitate robustă a imaginii, clară și naturală fără nici o degradare în timp. Durata de viață a lămpii este de până la 10.000 ore, iar prin modurile Smart Eco®  sau Lamp Save, durata de viață poate ajunge până la 15.000 ore.

Cei care își cumpără proiectorul BenQ TH575 în perioada promoțională și înregistrează proiectorul, vor primi 1 an de garanție extra, având astfel în total 4 ani de garanție. Această extensie de garanție asigură buna funcționare a proiectorului în timp și este o dovadă a fiabilității. Detalii despre modalitatea de obţinere a garanţiei extinse găsiţi aici

BenQ TH575 este disponibil în magazine din RO la prețul recomandat de 3299 RON. Mai multe informații despre proiector gășiți aici: https://www.benq.eu/ro-ro/projector/gaming-projector/th575.html