Retail / Horeca — October 27, 2022 at 12:58 pm

Magazinul Altex din Târgoviște a fost modernizat! Din 27 octombrie, o nouă experiență de cumpărături!

by

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, anunță finalizarea procesului de reamenajare a magazinului din Târgoviște. Magazinul Altex din str. Locotenent Stancu Ion, Piața 1 Mai, a fost reamenajat și tehnologizat, iar de astăzi, 27 octombrie clienții sunt așteptați să se bucure de o nouă experiență de cumpărături. Evenimentul de deschidere coincide cu primul val al campaniei Black Friday, lansată de Altex. Astfel, clienții sunt asteptați să profite de super-ofertele din prima săptămână de Black Friday la Altex, 27 octombrie – 3 noiembrie.

Reamenajare Altex Targoviste 5„Ne-am propus să oferim tuturor locuitorilor municipiului Târgoviște, dar și celor din împrejurimi, acces facil la tehnologie, produse și servicii accesibile, la cel mai bun raport calitate-preț. Acum, la finalul procesului de reamenajare, magazinul Altex din Târgoviște oferă clienților o experiență in store îmbunătățită. În plus, toți cei care aleg să ne viziteze în această perioadă pot profita de super-ofertele din primul val al campaniei de Black Friday”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Magazinul Altex se află pe str. Locotenent Stancu Ion, Nr. 2D, Piața 1 Mai. Magazinul Altex are o suprafață comercială de peste 1.500 mp și un stoc de peste 50.000 de produse. Acesta este al doilea magazin Altex din oraș, alături de cel din Târgoviște Mall.

În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună.  De asemenea, magazinul este acum dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Surprize pentru toate vârstele & cooking show cu Chef Ștefan Borleanu!
Altex îi invită pe locuitorii orașului Târgoviște, dar și pe cei din împrejurimi, de astăzi, joi 27 octombrie, în magazinul din incinta complexului comercial Kaufland (Piața 1 mai),  să profite de o experiență de cumpărături mult mai bună, un stoc mai mare de produse și servicii de calitate, dar și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: face painting, modelare cu baloane, dar și caricaturiști, totul într-o atmosferă de sărbătoare.

În plus, Altex a pregătit pentru clienții său un super-show culinar cu celebrul Chef Ștefan Borleanu. Clienții pot degusta din rețetele special preparate pentru acest eveniment de semifinalistul de la Chefi la cuțite” și pot participa la concursuri cu premii în vouchere.

Magazinul Altex va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 20:00, excepție făcând în data de 27  octombrie, atunci când programul o este unul extins, de la  07.00 la 22.00.

Black Friday la Altex!
Anul acesta, campania de Black Friday este structurată în patru valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse. Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj și produse de curățenie. Telefoane, tablete, smartwatch-uri, vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și electrocanicele mici și gama de beauty. Laptopurile, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar și vehicolele electrice  vor avea prețurile reduse beneficieză de reduceri de până la 40%. Iar produsele din gama auto electronica și anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday și să își creeaze liste cu produse favorite.

Black Friday 2022 AltexValurile Black Friday 2022:

• Val 1: oferte valabile între 27 octombrie – 02 noiembrie
• Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie – 09  noiembrie
• Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie – 16 noiembrie
• Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie – 23 noiembrie