Evenimente — October 28, 2022 at 7:56 pm

ProVision Security Day – Viitorul tehnologiilor specializate de securitate

by

Evoluția accelerată a amenințărilor cibernetice impune găsirea unor răspunsuri rapide la noile modele și tipuri de atacuri, precum și construirea unui cadru de securitate în care organizațiile și membrii acestora să deruleze în siguranță procesele de afaceri.

image001Venind în întâmpinarea acestor necesități, ediția specială din acest an a conferinței ProVision Security Day va reuni experți de renume internațional în domeniul securității cibernetice ce vor aborda subiecte de maxim interes.

Peste 500 de participanți sunt așteptați Miercuri 2 Noiembrie, la Face Convention Center în București, să asiste la prezentările și dezbaterile susținute din cadrul evenimentului ce aniversează anul acesta 15 ani de la prima sa ediție.

Va prezentam cateva din temele principale de discutie la care sunteti invitați sa participati:

• starea actuală și viitorul tehnologiilor specializate de securitate
• tehnologii de inteligență artificială bazate pe învățare automată care creează un sistem de apărare adaptabil, în permanentă evoluție și dezvoltare
• modurile de operare, mecanismele prin care își identifică țintele, urmărirea tiparelor și a tacticilor folosite de către atacatorii cibernetici pentru realizarea scopului propus; modul în care ne putem pregăti și răspunde agresiunilor cibernetice printr-o colectare și analiză inteligentă a informațiilor folosită ulterior pentru identificarea rapidă si cu succes a agresorilor cibernetici.
• “Zero Trust” – Ce reprezintă? Moduri de implementare și tehnologii cu ajutorul cărora putem implementa “Zero Trust”

Parteneri importanți din portofoliul ProVision vor fi prezenți: CyberRes, Exterro, Mandiant, Thales, Trellix, Forcepoint, Qualys, Lookout, Stellar Cyber, Anomali, Ground Labs, Entrust, Netwrix, SkyHigh Security, Opswat, Radware, Palo Alto Networks sau Sandfly Security.

Pentru detaliile legate de toate subiectele abordate și pentru înscriere în vederea participării puteți accesa site-ul dedicat evenimentului – https://provisionsecuritydays.ro/

Despre ProVision
ProVision este distribuitor consacrat cu valoare adaugată de soluții de securitate cibernetică. Cu o experiență de peste 25 de ani, compania ajută organizațiile să creeze și să implementeze o cultură proactivă de securitate și un sistem inovator de management al securității, oferind servicii profesionale și tehnologii de securitate IT de ultimă generație.

Aflați mai multe aici www.provision.ro.

 

Inregistrati-va aici

 

image002